15-11-2011, 12:41 PM
|
#14 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 62
75 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evlenmek :D Valla okulum bitipte öğretmen olmadan evlenmeyi düşünmüyorum ama sevdiğim adamdan evlenme teklifi aldım, evlenelim evlenelim diye de baskı yapıyor. Bende 21 yaşımdayım ve ilk erkek arkadaşım. Daha evvelki 2 birlikteliğim sanaldan olmuştu ve hiç buluşmamıştım. O yüzden onları saymıyorum ve aptallık etmişim
Aslında biz evli gibiyiz, okumama rağmen yanına gidip çalışıyorum. Gerçi çalışmıyorum ama onu görebilmek için aileme çalıştığımı söylemek durumunda kaldım. 2 katı para teklifi edip işten ayrılmamı evime dönmemi rica ettiler ama dünyaları verseler onun yanından ayrılmam :)
İlk yemeklerimi ona yaptım, önceden evin tek çocuğu ve bitanesi olarak suyum bile ayağıma gelirdi. Şimdi her yemeği yapmayı ve hizmet etmeyi öğrendim. Temizlik bile yapmıyordum doğru düzgün onları da yaptım. İşin ilginç tarafı bu kadar güzel ve titiz temizlik yaptığımı ve bu kadar lezzetli yemekler yapacağımı bilmiyordum. Kendim bile yaptığım yemeklere hayran kalarak bol bol yedim ve 4-5 kilo aldım :/
Onun iş yerinde her kesimden insanlarla muhattap olmayı öğrendim. Daha evvel bir kez söylediğimde ya da birşey anlattığımda anlamayan insanlara bağırır ve bir daha aynısını söylemezdim. Kapasitesi düşük insanlara da tahammülüm yoktu ama şimdi insanlara karşı sabırlı olmayı ve sakin olmayı öğrendim, bana çok şey kattı.
Fakat evlilikten korkuyorum, hem daha okulum bitmedi ve mesleğime başlayamadım hem de hiç erkek arkadaşı olmamış birinin günün birinde birini bularak evlenme niyetiyle ailesinin karşısına çıkagelmiş biri olmak istemiyorum. Ayrıca aramızdaki yaş farkını (11 yaş) ve evlenip boşanmış olmasını sorun yapacak olabilirler. Maddi durumu da ailemin ki kadar iyi değil, ama benim paraya değil adam gibi adama ihtiyacım var. İleride bana kalıcak büyük serveti biliyorum ama sırf benden daha altta diye evlenmeme izin vermeyecekleri adamı da bırakmak istemiyorum çünkü o benim ruh ikizim. Karşılaştığım en mükemmel insan, geçmişte çok acı çekmiş ve şimdi acı çekmesine izin vermeyeceğim. Ailemin karşısında durup rahatlıkla rest çekebilirim çünkü herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü biriyim.
Eğer bir gün korkularımla yüzleşip evlenmek istersem, pişman olmayacağımdan eminim. O'na değer... |
| |