22-05-2008, 12:51 PM
|
#12 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Pisimbat kefeni yırttı şenlikleri Alıntı: bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: sanemce Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
çok sevindim.. .gerçekten çok güzel bir haber.benım anaenemede bu hastalıkla yaşıyor fakat o yaşlı olduğu için hastalıkla yaşamayı öğrendi..dr.umuz bize bu hastalığın mutlulukla inançla tedavi edilebilceğini söylemişti. ne mutlu ki sen başarmıssın.. ..inancın mutluluğun hep daim olsun..ben bu sitede yeniyim fakat yazılarınızı sürekli okuduğum için sitede aktif olarak yazıyazanlara yakınlık hissediyorum çünkü en çok onlarla paylaşımdayım. .inanın yanınızda olsam ilk hissetiğim şeyi daha tanışmamıs olmamıza rağmen yapardım.belki yüzsüzce ama deli gibi sarılırdım sanırım.inanın o kadar sevindim | Alıntı: gunes Nickli Üyeden Alıntı
psimbat geçmiş olsun. iyileşmene çok sevindim. bundan sonraki yıllarında hep sağlıklı kalman dileklerimle bende kutluyorum. | Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
|
44 öncelikle içten yaklaşımlarınız için sağolun dr haberi ilk aldığımda yani kanserli hücreler normal sınırlardaymış üstümde dünya oturuyormuş haberim yokmuş nasıl hafifledm anlatamam sizlere
kafamı toparlyayaım anlatırım hepsini şaşkın
az
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |