Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

Pisimbat kefeni yırttı şenlikleri

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Pisimbat kefeni yırttı şenlikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kedilerin kedisi site kedisi Davullar çalsın halaylar kurulsun Bir uçtan bir uca Süslenmedik kalmasın ne bir sokak Ne bir cadde...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

Pisimbat kefeni yırttı şenlikleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-05-2008, 12:25 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Pisimbat kefeni yırttı şenlikleri

Kedilerin kedisi site kedisi

Davullar çalsın halaylar kurulsun
Bir uçtan bir uca
Süslenmedik kalmasın ne bir sokak
Ne bir cadde

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-05-2008, 12:51 PM   #12 (permalink)
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>
Bundan haberim yoktu benim ama...Kurtulmuş olmana çok sevindim...

Ne güzel...

En güzel, En mutlu günler senin olsun...

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
işteee gecenin hatta bu ayın hatta bu yılın en güzel haberi

zaten beklediğimiz bir sonuçtu pisimbatım kendi adıma söyleyeyim şaşırmadım ama senden duymak daha bir güzel oldu

artık daha bir rahat daha bir huzurlu uyuyabilirim

çok sevindim gerçekten uyku başıma vurdu ifade edemiyorum duygularımı

Alıntı:
burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
çok sevindim.. .gerçekten çok güzel bir haber.benım anaenemede bu hastalıkla yaşıyor fakat o yaşlı olduğu için hastalıkla yaşamayı öğrendi..dr.umuz bize bu hastalığın mutlulukla inançla tedavi edilebilceğini söylemişti. ne mutlu ki sen başarmıssın.. ..inancın mutluluğun hep daim olsun..ben bu sitede yeniyim fakat yazılarınızı sürekli okuduğum için sitede aktif olarak yazıyazanlara yakınlık hissediyorum çünkü en çok onlarla paylaşımdayım. .inanın yanınızda olsam ilk hissetiğim şeyi daha tanışmamıs olmamıza rağmen yapardım.belki yüzsüzce ama deli gibi sarılırdım sanırım.inanın o kadar sevindim
Alıntı:
gunes Nickli Üyeden Alıntı
psimbat geçmiş olsun. iyileşmene çok sevindim. bundan sonraki yıllarında hep sağlıklı kalman dileklerimle bende kutluyorum.
Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Senin adına ço sevindim .Burcunun yazısıda beni çok duygulandırdı.Hiç birbirlerini tanımayan insanların içtenliği çok hoştu.Dilerim birdaha hiç yaşamsın , sanki o günler hiç olmamış gibi sürdürürsün hayatını Allahtan sana sağlık ve güzel günler dilerim.
Alıntı:
Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>çok güzel bir haber bu

44 öncelikle içten yaklaşımlarınız için sağolun dr haberi ilk aldığımda yani kanserli hücreler normal sınırlardaymış üstümde dünya oturuyormuş haberim yokmuş nasıl hafifledm anlatamam sizlere
kafamı toparlyayaım anlatırım hepsini şaşkın

az
Alt 22-05-2008, 01:19 PM   #13 (permalink)
suzzy
Guest

şenlikmi...bayılırım...

pisim canım...geçmişler olsun gülüm...çok sevindim... rabbim nerde varsa kurtarsın...ve bir daha göstermesin...

sevgiler öptüm...

(haa bu arada biz bir pisicik arıyoruz.. kızıma sorumluluk verme zamanı geldi..)
Alt 22-05-2008, 01:26 PM   #14 (permalink)
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>
şenlikmi...bayılırım...

pisim canım...geçmişler olsun gülüm...çok sevindim... rabbim nerde varsa kurtarsın...ve bir daha göstermesin...

sevgiler öptüm...

(haa bu arada biz bir pisicik arıyoruz.. kızıma sorumluluk verme zamanı geldi..)

mersi canımsın kardeşim suzzyyyy wave

kızına pisicik arıyorsan eğer şimdi yeni yawrular doğdu 1 aylık 15 günlük dolu etraf m waveahallede bakın kıyılara köşelere al getir eve ayy ne şanşlı kedi olur o ewt ewt şanşlı koyun adını
Alt 23-05-2008, 03:02 PM   #15 (permalink)
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light

Bu ne güzel haber böyle daha yeni gördüm ve çooooooooooook sevindimmmmmm. wave wave wave wave geçmiş olsunn.Çok sevindim sevincimi ifade edmiyorum inan ama umarım sen hissedersin..

duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2008, 04:43 PM   #16 (permalink)
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of

süpersin sitemizin asi kedisi. seni kutluyorum

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2008, 08:57 PM   #17 (permalink)
Teğmen

flower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
flower is an unknown quantity at this point

yaşasın
geldi ve geçti çok şükür 96
inancın...pozitif duruşun..gücün.. çok kişiye örnek olmuştur eminim sevgili pisicim
sonsuza kadar sağlık..sevgi...neşe...huzur dolsun yaşamına..
hep böyle müjdeli.. güzel haberlerin olsun inşallah ...
kucak dolusu sevgilerimle

flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2008, 09:18 PM   #18 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Hepimizin beklediği bir haberdi bu... super
Kararlılığın azmin için tebrik ediyorum.Bundan sonra eskisinden bile daha güzel bir hayat bekliyor seni...
Bende partimize bir video ile katılayım.

HTML-Kodu:
<body>
<object width=425 height=350><param name="movie" value="http://vid.haberturk.com/VideoPlayer.swf?idsi=ihakosubandikedi546464&autoplay=0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://vid.haberturk.com/VideoPlayer.swf?idsi=ihakosubandikedi546464&autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode=transparent width=425 height=350></embed></object></body>
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2008, 09:37 PM   #19 (permalink)
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of

ne güzl bi haber bu

tebrikler tebrikler tebrikler......

wave wave

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2008, 10:25 PM   #20 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Pisimbat canı gönülden kutluyorum.Çok sevindirdin bizi.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks