Eveeet. Bu günkü dersimizde ehmm yazımızda youtube dan nasıl dosya indirilir konusundan söz etmek istiyorum. Bilen arkadaşlar sayfayı çevirebilirler.
Öncelikle bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz videonun bulunduğu başlığın sağ kısmında bulunan alıntı kısmına tıklayın.
en üstteki videoyu kopyalamak istediniz mesela. Diğerini almadım yazı uzamasın ve tüm yazıyla beraber göstereyim diye.
----------------------------------------------------------------------------------
author=hayatimdegisti link=topic=1125.msg4316#msg4316 date=1172347676]
Bu video sanırım Sır filminin ikincisinden olabilir.Mutlaka izleyin.Keyif alacaksınız.
youtube=425,350]
phL0RLKL8bc[/youtube
----------------------------------------------------------------------------------
kalın harflerle gördüğünüz rakam ve harfler o videonun youtube kodunu göstermektedir.
Bundan sonra yapacağımız işlem:
www.youtubex.com adresini explorer çubuğunda yazmak veya yandaki linke tıklamak olacaktır.
Açılan pencerede çubuğa videonun tam kodunu yazacaksınız. site adresi ve bizim kod.
phL0RLKL8bc
Daha sonra get video kısmına tıklayınca video penceresi açılacak ve daha altta bulunan download yazısına tıklayacak ve kopyalanacağı yeri gösterip kopyalayacaksınız. Aşağıda yazdığı üzere download yazısına sağ tıklayıp copy link diyerek eğer download accelerator gibi bir download manageriniz varsa ordan da indirebilirsiniz.
>> Download << (Left-click to save file OR copy and paste the link into your download manager. Note: You must change the file extension to .flv)
Filmi indirdiğinizde get_video isimli bir dosya olacak. Yukarıda dosyayı ".flv" uzantılı yapın diyor herhangi bir film ama herhangi bir film dosyası uzantısı yazabilirsiniz (mov denemedim o biraz daha değişik formatta). Ben ".avi" ekliyorum sonuna.
Ardından dosyaya çift tıklayıp birlikte aç diyerek media oynatıcınızla açıyorsunuz.
Aaa bizim film. Ne güzel, sabahlara kadar izleyebilirsiniz artık.
İster arkadaşlarınıza gösterirsiniz, ister internetin olmadığı ortamlara - bazı işyerlerinde olmuyor - götürebilirsiniz.
Ben de problem olmuyor. Umarım sizde de olmaz da o kadar şeyi boşuna yazmış olmayız. Boşuna değil ama ek program ihiyaçları çıkabiliyor.
Total video convertor gibi
Rica edeyim şimdiden de mesaj fazlalığı yapmayayım. Etmeyenin de canı sağolsun.