Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Veren Şarkılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/)
-   -   mutluluk veren şarkılar =)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/992-mutluluk-veren-sarkilar.html)

blue jaloon 28-06-2011 02:06 PM

Cevap: mutluluk veren şarkılar =))

Alıntı:

change_dnz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801539)
bu bölüme 1 aydır kimse bişey yazmamış ben şimdi hem burayı hareketlendirmek için hemde dinlediğimde beni kıpır kıpır yapan şarkıları başkalarıda dinleyip kıpırdaşsın diye yazıyorum :D

Murat Boz-Hayat Öpücüğü
Sinan Akçıl & Hande Yener-Atma
Bengü-Aşkım
Mustafa Sandal & Gülben Ergen-Şıkır Şıkır
Betül Demir-Hop Dedik
Özgün-Sadece Arkadaşız
Sıla-Kafa
Ajda Pekkan-Yakar Geçerim
Gökhan Tepe-Kırmızı Halı
Berkay-Lolita

Bunların hepsi zaten yeni ve hit şarkılar şuanda. Ben her gün duş alırken, kahvaltı yaparken en olmadı gece uyurken arka arkaya dinliyorum yazdıklarımı ve daha yazmadıklarımı :)

İnanın moral toplamada çok büyük etkisi oluyo. önceden uyumadan önce hep sakin slow aşk şarkıları ws dinlerdim bu bazen tabiki iyi gelebilir ama uzun sürede ben bayılmış gibi yatıp halsiz halsiz uyanıyodum. bunlarla enerji doluyorum ne kadar yorgun olursam olıyım :)

Secret'ı okuyan biri olarak dinlediğimiz müzikle bile evrene bi enerji yayıyoruz ve benzerlerini çekiyoruz diyorum, vee hadi oturmaya mı geldik canlanın diyip köşeme çekiliyorum :D umarım en azından 1ini dinleyip neşelenirsiniz :) herkese bol neşeli sevinçli kıpır kıpır günler diliyorum! :)

ee atiyede var (budur) sarkisigirlhaha

change_dnz 28-06-2011 02:20 PM

evet unutmuşum :) yazdıklarım kadar yazmadıklarımda var demiştim ama :) hatırlattığın iyi oldu dinleyim hemen :))

smyrna1 12-07-2011 12:10 AM

YouTube - ‪Ağladıkça ( İbranice )‬‏

içinde pek mutluluk barındırmasada, son gecelerde çok dinlediğim bir parça, aslen ermeni tehciri yada soykırımı artık adına ne dersek onu konu alan bir parça sonradan ibranice, ispanyolca, yunanca türkçe, kürtçe bir çok dilde bestelenmiş bir ağıt diyebiliriz, en beğendiğim formu bu ibranice olanı...

smyrna1 16-07-2011 02:21 AM

sebebini bilmiyorum ama youtube türkiyeden girişi bu parça için kısıtladığından başka bir link atıyorum..

There's so many different worlds
so many different suns
and we have just one world
but we live in different ones...

Dailymotion - Dire Straits - Brothers In Arms Original - a Musik video

mevsim_bahar_olunca 17-07-2011 11:05 PM

cem karaca "bu son olsun".
Dinlediğimde mutlu oluyorum

blue jaloon 17-07-2011 11:09 PM

inti har edeceksek yaşayarak edelim..f678h
süpersin..

imported_Angel 18-07-2011 11:03 AM

gülşen in son şarkısı "yeni biri" çok güzel...insana resmen pozitif enerji aşılıyor...

disiplinlerarasıdisiplin 18-07-2011 10:05 PM

sonata arctica - shy

mutluluk degılde huzur veriyor e insan huzurlu olunca aynı zamanda mutlulga doğru yol almaya başlamış demektir degıl mı ?krz67
yani 956k

smyrna1 21-07-2011 03:30 AM

hepimiz aynıyız işte....

‪Foolish Games- Jewel with lyrics‬‏ - YouTube

smyrna1 12-08-2011 11:46 PM

Çok özeldir:)

Berkay Ele İnat - Özel Video Klip - YouTube

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM.