![]() |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) evet unutmuşum :) yazdıklarım kadar yazmadıklarımda var demiştim ama :) hatırlattığın iyi oldu dinleyim hemen :)) |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) YouTube - Ağladıkça ( İbranice ) içinde pek mutluluk barındırmasada, son gecelerde çok dinlediğim bir parça, aslen ermeni tehciri yada soykırımı artık adına ne dersek onu konu alan bir parça sonradan ibranice, ispanyolca, yunanca türkçe, kürtçe bir çok dilde bestelenmiş bir ağıt diyebiliriz, en beğendiğim formu bu ibranice olanı... |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) sebebini bilmiyorum ama youtube türkiyeden girişi bu parça için kısıtladığından başka bir link atıyorum.. There's so many different worlds so many different suns and we have just one world but we live in different ones... Dailymotion - Dire Straits - Brothers In Arms Original - a Musik video |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) cem karaca "bu son olsun". Dinlediğimde mutlu oluyorum |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) inti har edeceksek yaşayarak edelim..f678h süpersin.. |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) gülşen in son şarkısı "yeni biri" çok güzel...insana resmen pozitif enerji aşılıyor... |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) sonata arctica - shy mutluluk degılde huzur veriyor e insan huzurlu olunca aynı zamanda mutlulga doğru yol almaya başlamış demektir degıl mı ?krz67 yani 956k |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM. |