![]() |
mutluluk veren şarkılar =)) Hoşgörü (ışın Karaca) Kalbim sanki kavgalar, Aşklarla yoruldu, Bir öfke ve bir isyan, Bir hırstır gidiyordu Yabancıydım kendime, Sevgi bedenimde Yalnızlığı örüyordu Bir hasret acısında Bir an kendimi gördüm Bakışım bencil gibi Oysa insancıl özüm Bin umut çiçek açtı Sanki gözlerimde Yarınlara dostça güldüm Artık bir başka duygular Bir başka dünya insanlar gerçek yolunda Hoşgörüyle mutluluk var yanımda Duygular yüreğimde Yıllarca boğuştu Artık o deli nehir Denizlerde duruldu Geçip gitti fırtınam Rüzgar meltem oldu, Yağmur oldu, güneş oldu ... [youtube=425,350]oCCofOdr9wQ[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) Hadi Beni Güldür Biraz - Ogün Sanlısoy Aynaya sordular gzel miyim diye Dedi bırak yüzünü bak şu gözlere Eğer parıltı varsa, yüreğin çarpıyorsa Bu dünyada senden güzel mi var Bu dünyada herşey güzel bir bak Keyfin kalmadıysa susar bu şarkılar Giyinip boyansanda renkler solar Sebebin kalmadıysa var olmak ızdırapsa Yüzünde maskeyle geçer yıllar Hadi beni güldür biraz Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var daha çocuğuz inan Hadi beni güldür biraz Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var sonuna kadar dayan Aynayı kırdılar güzel göstermiyor diye Bölündü parçalar çoğaldılar Parıltı kalmadıysa, yüreğin çarpmıyorsa Dünyadan ala cehennem mi var Dünyada hala cehennem mi var Hayat toz pembe olur sen istersen Ne ekersen biçersin bu gizemli bağdan Bir yanın karanlık bir yanın aydınlık Işık bir yerdense şüphen mi var [youtube=425,350]QhVkAf8jkds[/youtube] [youtube=425,350]xOKakDFavG4[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) bizim koy vardi ya uzaklarda ben gittim bir soru vardi ya, cevapsiz akillarda ben bildim. dunya cizgi cizgi degilmis, oyle degilmis, ben gordum. ermis deme, degilim. gezgin deme, degilim. ben ozgurum, sadece ozgurum. benim hem yollarim, hem sozlerim hem de konusan gozlerim var: hurum! ozel oldugundan degil, cekip gittigimden degil, dedim ya: ben ozgurum! blissy |
mutluluk veren şarkılar =)) Canı Sağolsun - Candan Erçetin Gelenin de gidenin de dönmeyenin de Ah canı sağolsun Bu dünyaya sevmeye geldim Eşi dostu görmeye geldim Mutlu oldum dertli oldum Aşk uğruna sarhoş oldum Hancı oldum yolcu oldum Meşk uğruna sırdaş oldum Güçlü oldum suçlu oldum Dost uğruna yoldaş oldum Hem soruldum hem sürüldüm ben Ama hepinizin canı sağolsun Soranın da bilenin de öğrenenin de Ah canı sağolsun Alanın da verenin de isteyenin de Ah canı sağolsun |
mutluluk veren şarkılar =)) mesela bu şarkıyı olumsuz duygularımıza söyleyelim... 8977 smiliyface karar verdim unutmaya bu duyguları.. 44 Karar Verdim-Nilüfer Karar verdim unutmaya Karar verdim ayrılmaya Çekip gitsen buradan Gitsem çok uzaklara Çocuk gibi mutlu olsam Karar verdim unutmaya seni Karar verdim ayrılmaya Daha önce hiç kimse Hayatımda hiç kimse Senin kadar incitmedi böyle Bir dargın bir barışık Aklım hep karmakarışık Yeter yeter üzme beni Acılarımı birer birer yakıp gideceğim Yine tam aşkın ortasından dalıp geçeceğim Geceleri günleri sayıp, kendi derdine yanıp Sen ağlarken ben güleceğim... [youtube=425,350] 5dAFHuJscqE[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) aaaa ne güzel oldu music45 teşekkür ederim alk78 |
mutluluk veren şarkılar =)) Gerçekten olması gereken bir konu açmışsın.Doğru müzikleri dinlemek önemli.Bu bölümde içerikleri ile paylaşabiliriz. hismiley [youtube=425,350]Vm4hAj6oxs0[/youtube] Buda Kenan Doğulu Eurovision Videosu.Daha çok kişi izlerse daha üst siralara çıkacaktır. blissy |
mutluluk veren şarkılar =)) Hey Yıllar(Leman Sam) Yine gece ve ben başbaşayım anılarla Beyaz bir kuş öyle canlı yine düşlerimde Hey yıllar yenilmedim size Umutlarım yine aynı Sessizlik geceyi sarsada Her gün bir yarın var ya Hey yıllar yenilmedim size Rüyalarım yine aynı Bir tutku yaşıyorum yine Aynı telaş içimde Bilmez kimse nasıl geldi geçti yalnızlıklar Kolaymıydı silip atmak sanki korkuları Hey yıllar yenilmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine Esiyor ellerimde Hey yıllar yenilmedim size Hatalarım bile aynı Hep aynı sevgiye hasretim Duygularım hep aynı Bilmez kimse nasıl zordu gülmek zaman zaman Uçup gitti hayat yavaş yavaş avuçlarımdan Hey yıllar yenilmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine Esiyor ellerimde Hey yıllar yenilmedim size Hatalarım bile aynı Hep aynı sevgiye hasretim Duygularım hep aynı 956k [youtube=425,350]zOVl5nntFfI[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) ya arkadaşlar.Eurovision şarkısını ilk defa şimdi dinledim de. Üzülerek söylüyorum ama pek şansımız yokmuş gibi görünmüyo mu? agl34 |
mutluluk veren şarkılar =)) Çok orjinal olduğu söylenemez ama ben beğendim.. Shake it up şekerim uy897 skan67 siirokul |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 PM. |