![]() |
mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
mutluluk veren şarkılar =)) ben ışın karacanın şarkısını söyle yorumladım bi deli deniz idim simdi bir rüzgar oldum bir fırtınaydım eskiden simdi bir meltem oldum degistim simdi ben zararlıydım kendime bir kücük umut vardı ben kendimi dogurdum bir kücük kız vardı gördüm, artık bana gülüyordu dönmüstüm sırtımı kendime hicbirsey görmüyordum hep askı arıyordum simdi kendim ask oldum |
mutluluk veren şarkılar =)) kara üzüm habbesi le le le le canım uy897 gönlüm sevmez herkezi le le le le hanım wave olursa o kız olsun le le le le canım esmersen hovardasın teeey teeeey uy897 |
mutluluk veren şarkılar =)) khkh56 |
mutluluk veren şarkılar =)) noluyoruz kızlar hayırdır :)))) |
mutluluk veren şarkılar =)) Gaza getirici bi şarkı Şebnem'den music45 Önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum Kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor Tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde Bak diyor sadece buradan Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek Bak diyorum koca dünyaya Buradan derhal çıkmak gerek Bari çekme bileğimden Benim her şeyi görüp öğrenmem gerek 789569 Bir ileri bir geri Her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen Bu küçücük manzara Sana yetiyorsa yetsin Benim o sularda yüzmem gerek Yüzmem gerek f678h |
mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
Kara üzüm habbesini unutmak olur mu hiç u859 y789 [youtube=425,350]Ps3miGPnRCY[/youtube] [youtube=425,350]QU5Ww3-Rq2s[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) gerçekten çok hoş bir bölüm olmuş mügeee actionsmile ab-ı nafi ... kelime anlamı olarak faydalı, şifalı su manasını taşiyor... müzik ruhun gıdası olduğuna göre.. şifa olsun herkese.. art56art56 Ceza Ab-ı Nafi (Mercan Dede) Önceden ben tektim öncesinde bir melektim Hep önümde bir şua ve nurdu var olan bebektim Her tarafta tarlalar var hep çiçekli ben de ektim Artık suları beklemek gerekti benim için Düşman edinip düşman olmamak gerekti bunun için Ben köstebektim yoktum ortalarda yurdum yerdi Ve saklanırdım en derinde katlanırdım herbi derde Ve herbi çileye, yeryüzündeyim güneş de benle Kamaştı gözlerim bu bedenim hep savaştı Gölgemin arkasında görkemim kaldı Ben bi kuştum artık, güneşle arama perde Geceyle aramız iyiydi bence Kanatlarımdı rüzgar bu gönlümdeyse aşk var Akılsa donmuş Bir yunustum buz tutan denizlerin dibinde suskun Oltalar ve ağlar birer mayın gibi Bir çığlık duydum sanki yapmayın demiş gibi deniz de ağlar Ben bir okyanustum şimdi yağmur oldum orman oldum Bir kuş oldum akrep oldum oğlak oldum yaprak oldum insan oldum Ben de yandım, ben de ağladım bi boşluktaydım Ve ben de toprak oldum [youtube=425,350]dEypmHN_Vwg[/youtube] [youtube=425,350]1rtvVZKevQs[/youtube] ve nar-ı şems buda güneş ateşi super |
mutluluk veren şarkılar =)) Sezen Aksu olmadan şarkı bülümü olmaz diye düşünüyorum.. y789 [youtube=425,350]Hayba1efNkY[/youtube] Gamze gamze bir gülüver şimdi Beni göğsüne alıver şimdi Mevsimi geldi susadım aşka Benimle bir bütün oluver şimdi İkinci bahar yaşıyor ömrüm Gel benim yarim oluver şimdi Seni gül gibi öpe koklaya Gözümden, dilimden, sakınır saklar ..... Bugünki aklımla severim şimdi Şiirler, şarkılar söyleyerek Mehtabı birlikte seyrederek Benimle bir rüya kuruver şimdi Aahhh.... İkinci bahar yaşıyor ömrüm Gel benim yarim oluver şimdi Seni gül gibi öpe koklaya Gözümden, dilimden, sakınır saklar Bugünki aklımla severim şimdi ...... [youtube=425,350]JvCl6__3YYQ[/youtube] Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz |
mutluluk veren şarkılar =)) önceden heralde Şebnem Ferah'ın "günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi" diye bi şarkısı vardı.sözleri şimdi tam hatırlamıyorum şimdi ama beni baya mutlu ediyodu. bi de hayalet avcılarının film müziğide sölerinin çoğunu anlamasamda mutlu ediyor beni nedense |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 AM. |