![]() |
mutluluk veren şarkılar =)) [/quote] ve tum korkusuzlar icin caliyor diicey top of the world gelmis gecmis bu en kadife ses oturtur dinleyeni dunyanin ta tepesine.. hepinizin orada oldugunu hissettigim icin tebrik ediyorum duygularinizi hapsetmeyip paylastiginiz icin..dunya gercekten ufak ve beden gercekten dar ama napalim idare etmeli hayatimizdegistinin derinligi ve sonsuzlugunda.. [youtube=425,350]mq5pLi0huhw[/youtube] [/quote] Bende çok beğendim bu şarkıyı gerçekten güzel bir paylaşım oldu teşekkürler... hismiley |
mutluluk veren şarkılar =)) Sertab Erener Kendime Yeni Bir Ben Lazım Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım Kader beni seçmedi ama görmemem lazım Belki birden bire yeniden başlamam gerek Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek Yeni bir aşk yeni bir iş Yine gülecek bir neden lazım Yeni bir haber yeni bir kader Bunlar için bana şans lazım Yeni bir duruş yeni dokunuş Tek tek keşfetmem lazım Yeni bir hayat gerisi bayat Kendime yeni bir ben lazım Günler güzel geçmedi unutmam lazım Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım Hep içime atmışım anlatmam gerek Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek. uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
mutluluk veren şarkılar =)) Sıcacık,güneşli bir bahar ikindisinde bu şarkı benden hepinize ;içinizi ısıtsın diye... 956k Sevgiler ey hayatı değişenlere!!! fbsmile [youtube=425,350]Z-DVi0ugelc[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) Hayal Adası/Kayahan Seninle çok uzaklarda ıssız bir adada olsak başbaşa kalsak diyorum Sabahları balık tutup akşama mumları yaksak seni bir öpsem diyorum Güneş doğarken uyusak akşam olunca uyansak biraz yaşasak diyorum Dolaşsak aylak aylak leylek gibi lak lak lak lak biraz konuşsak diyorum Duymayan kalmasın şehirde bilenler herkese anlatsın Tulumba tatlısı padişahın kızı seni seviyorum Herkes sokaklara dökülsün alkışlayın güzel prensesi Okyanus incisi dünya birincisi seni seviyorum Hiç canım istemiyor bugün biraz ara versem işe gitmesem diyorum Dolaşsak aylak aylak leylek gibi lak lak lak lak biraz konuşsak diyorum Duymayan kalmasın şehirde bilenler herkese anlatsın Tulumba tatlısı padişahın kızı seni seviyorum Okyanus incisi dünya birincisi seni seviyorum 956k s456 |
mutluluk veren şarkılar =)) Limon ağacı...Bu da güzeldi 44 Uff coştum bende!! wave |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) She/Elvis Costello [youtube=425,350]Xg4O7AtCBSs[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) Somewhere Over The Rainbow - Israel Kamakawiwo'ole nin yorumuyla... [youtube=425,350]2A2Jt4WOxN8[/youtube] |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]zGB4c1gO-PQ[/youtube] 956k sevincli |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]uhkSwrw3Uks[/youtube] blissy |
Ynt: mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]5edi-JyhVJg[/youtube] süper bişey guitar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 PM. |