![]() |
mutluluk veren şarkılar =)) shake it up ı malesef begenmedim,çuvallıycaz bence..bu aralar bana mutluluk veren şarkı Zekai Tunca nın 'gülü susuz seni aşksız bırakmam'' ....oooooofff ne biçim şarkı bu ya içmeden sarhoş oluyo bünye...Lerzaaaan sana hediye etçektim bu parçayı nası yapcaamı bilemedim,bu tarafa geçmedi. bi türlü .paramparça oldum burda yaaaaa...... music45 [youtube=425,350]rTH03eEH60w[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) Incindim, incitildim derinden Terkettim kendimi Tesadüfen karsilastim içimde Kendimle yeniden Bir minicik kiz çocugu bak Duruyor orada hâlâ Anlatamam gördüklerimi O neseli çocuga Artik beni asla yaralayamaz Hayat eger istemezsem Yilar beni kolay yakalayamaz Ben durup beklemezsem Siz yine de incelikli davranin Benim kadar degilse de Ben bu yüzden, incelikler yüzünden Belki daha çok üzüldüm |
mutluluk veren şarkılar =)) ya ne güzel şarkıdır o etterna... ama ben hüzünleniyorum o şarkıda 44 |
mutluluk veren şarkılar =)) nilüferden müthiş bir şarkı buda benden smiliyface [youtube=425,350]yReQRaXs1_c[/youtube] |
mutluluk veren şarkılar =)) hakikat bu şarkılar adamı aşık ve devamında maşuk edebilir...ahhh Lerzancım nerdesin sabahtan beri sen olmayınca herkes biraz formal olmaya mı başlıyo dogrusu ne?? sen insanların en derinindekini çekip akmayı iyi biliyosun...anneciğine de hürmetler,ne tatlıdır o da kimbilir.. [color=pink]something calling from deep inside me a voice ı knew but ı could not hear for so long ı have tried to hide me couldnt see that you were so near YOU KNOW ME YOU SHOW ME everything that ı really am and you save me you gave me strenght enough to say here ı am ready for your love ı will never run away ı have made my connection seen my reflection in you so here ı am[/color |
mutluluk veren şarkılar =)) şarkılar çok güzel ekleyenlere teşekkür art56art56 |
mutluluk veren şarkılar =)) teşekkür ederim kendi adıma... ama çıkmamış şarkı galiba.. actionsmile |
mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
mutluluk veren şarkılar =)) yokmuş sorun pardon dusun |
mutluluk veren şarkılar =)) [youtube=425,350]zYqjJZUKdS0[/youtube] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 AM. |