| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [youtube=425,350]rBuTPweCvQ4[/youtube] Bişey değil. Bu şarkı da benden sana. Hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() [youtube=425,350]rBuTPweCvQ4[/youtube] Bişey değil. Bu şarkı da benden sana. Hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() [youtube=425,350]TBBPvfRrgmY[/youtube] bunu çok seviyorum ben super
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) |
![]() | ![]() veeee........ [youtube=425,350]YYtT3TujD7o[/youtube] ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() OOOOoooooooooooooo gece güzel kapanmış sabah sabah iyi geldi bu, Etterna ellerine sağlık.
__________________ HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR. http://www.mertolcer.com/ http://www.facebook.com/yasamkocum http://www.facebook.com/vizyongelistirme |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]() 96 96 96 96 96 Sizin alınız al inandım Morunuz mor inandım Tanrınız büyük amenna Şiiriniz adamakıllı şiir Dumanı da caba Dumanı da caba Dumanı da caba Dumanı da caba Bütün ağaçlarla uyuşmuşum Kalabalık ha olmuş ha olmamış Sokaklarda yitirmiş cebimde bulmuşum Ama sokaklar şöyleymiş Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Aşkım da değişebilir gerçeklerim de Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı Yan gelmişim diz boyu sulara Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum Hiçbirinizle döğüşemem Siz ne derseniz deyiniz Benim bir gizli bildiğim var Sizin alınız al inandım Morunuz mor inandım Ben tam kendime göre Ben tam dünyaya göre Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş...
__________________ :) |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
Guest
| ![]() [youtube=425,350]Ur9rOj0I40s[/youtube] Craig David - Walking Away ![]() |
![]() |
![]() | #57 (permalink) |
Guest
| ![]() [youtube=425,350]2hncCugPwyk[/youtube] bayılıyorum bu şarkıyaaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #58 (permalink) |
Guest
| ![]() [youtube=425,350]0YCXJcoCBGI[/youtube] Craig David - Walking Away (US Version) e buda güzel şarkı zannımca... ![]() |
![]() |
![]() | #59 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
26 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Counting Crows - They paved paradise Çok güzel ve mutluluk veren bir şarkı, tavsiye ederim... |
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Aly & A.J. lyrics, No One lyrics I am moving through the crowd Trying to find myself Feel like a ![]() Will someone strum away? (Chorus) And I ask myself Who do I wanna be? Do I wanna throw away the key? and invent a whole new me and I tell myself No One, No One Don't wanna be No One But me.. You are moving through the crowd Trying to find yourself Feel like a ![]() Will someone take you down? (Chorus) And you ask yourself Who do I wanna be? Do I wanna throw away the key? and invent a whole new me Gotta tell yourself No One, No One Don't wanna be No One But me.. Your life lays out on the shadows of the wall You turn the light on to release it all You wonder what's it's like to not feel worthless So open all the blinds and turn the curtains No One, No One Don't wanna be No One But me.. When you're moving through the crowd... Dİnlenmesini tavsiye ederim. www.songtaste.com/song/7201/ adresinden dinleyebilisiniz. Ayrıca şu sıralar pek çoğunuzun duymuş olduğunu düşündüğüm rock'n coke reklam müziği olan franz ferdinand'IN şarkısı çok eğlenceli gücünüze güç katacak melodilere sahip. --take me out ---- so if you're lonely you know i'm here waiting for you i'm just a cross-hair i'm just a shot away from you and if you leave here you leave me broken shattered i lie i'm just a cross-hair i'm just a shot then we can die i know i won't be leaving here with you i say don't you know you say you don't know i say... take me out i say you don't show don't move time is slow i say... take me out i say you don't know you say you don't go i say... take me out if i move, this could die if eyes move this can die i want you... to take me out i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here with you i say, don't you know you say you don't know i say... take me out if i wait this could die if i wane this could die i want you to take me out if i move, this could die if eyes move this can die come on... take me out i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here (with you) i know i won't be leaving here with you http://www.aiting.com/musicdata/play/61959.html |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [youtube=425,350]rBuTPweCvQ4[/youtube] Bişey değil. Bu şarkı da benden sana. Hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi