Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Nasıl Dinleyebilirim

Uyarılar

Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz

ETKİ

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim ETKİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bugün telkinleri dinlemeye başlayalı 25 gün oldu ama bariz bir etki hissedemiyorum bu da beni karamsarlığa düşürüyor ama içimdeki umududa kaybetmek istemiyorum dinleyipte iyi sonuç alan kişileri okudukca ben de umutlanıyorum ama bakalım zaman ne gösterecek....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi

ETKİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-07-2008, 09:00 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umuda_yolculuk is an unknown quantity at this point
Standart ETKİ

bugün telkinleri dinlemeye başlayalı 25 gün oldu ama bariz bir etki hissedemiyorum bu da beni karamsarlığa düşürüyor ama içimdeki umududa kaybetmek istemiyorum dinleyipte iyi sonuç alan kişileri okudukca ben de umutlanıyorum ama bakalım zaman ne gösterecek.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

umuda_yolculuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2008, 09:08 PM   #2 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Ynt: ETKİ

Aynen benim gibi dinleyip dileyip etkiyi fark edemiyenlerden ama belki yalnış dinliyosundur

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2008, 09:10 PM   #3 (permalink)
Teğmen

dinlemeye başlamadan önce rehber kısmını epey bir okudum ilk 17 gün ego suçluluk 10 saat dinledim son 8 gündür de kendine güven, koruma kalkanı, sosyallik artıcı telkinlerini ekleyerek günde 10 saat dinleyerek devam ediyorum etki hissetmedim ama bakalım
umuda_yolculuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2008, 09:18 PM   #4 (permalink)
CeM
Çevirmen

421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Bence çok fazla telkin eklemişsin ego artı bir telkin daha örneğin ego ve kendine güven yada ego ile topluluk karşında konuşma gibi dinlersen bence etkiyi görürsün super

Alt 12-07-2008, 11:01 PM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

ego + kendine güven + suçluluk telkinleri listede daima sabit kalabilir.. super

suçluluk çok önemli ve çok etkili bir telkindir..
dönem dönem sizi yorabilir o zaman gün aşırı dinlemek ya da sadece gündüzleri / geceleri dinlemek
gibi farklı alternatifler getirerek dinleyişi rahatlatabilirsiniz..

ben az da olsa değişimlerinizin olmuş olduğuna inanıyorum.. dusun

değişimlerimizi bazen kendimiz farkedemeyiz.. uygun koşullar ortaya çıktığında beklediğimiz değişim bir anda gerçekleşmiş gibi karşımızda olur..
bu bir annenin evladının büyüdüğünü farkedememesi gibidir..

anne çocuğunun boyunun uzadığının farkında olmaz ama onu hafta bir gören bir arkadaşı hemen aradaki farkı farkeder..

bunun gibi bizlerde kendimizi değerlendirecek ortamlarda farklılıklarımızı test edebiliriz..

uzun süredir görmediğimiz arakdaşlarımız..
olaylar karşısında verdiğimiz tepkiler..
iç sesimizin olumlu hale dönüşmesi vb. gibi..

dilerim kısa sürede güzel haberlerinizi alarak mutlu oluruz..

sevgiler..
Alt 13-07-2008, 07:05 PM   #6 (permalink)
Teğmen

teşekkür ederim cevabınız için orta düzeyde depresyon yaşadığım için etkileri hissetmem biraz zama alır diye düşünüyorum ama sabırla dinlemeye devam edeceğim. inşallah güzel değişimler yaşarım sizlerle de paylaşırım
Alt 13-07-2008, 09:00 PM   #7 (permalink)
Teğmen

24 Mesajinıza toplam 91 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kenny is an unknown quantity at this point

Dinlemeye başladıktan bir iki hafta sonra heyoo etki etmeye başladı dedim. Bir ay geçti, asıl şimdi etkisini görüyorum dedim, iki ay geçti, yok esas etkiyi şimdi görmeye başladım dedim 44 Emin olun etkili oluyor ama süreç herkeste farklı. Ben de çok kötü durumdaydım dinlemeye ilk başladığımda. Bir de suçluluk ve egodan sonra eklediğim telkinler etkilerini o ilk ikisine göre çok daha çabuk gösterdi. Hala da dinlemeye devam ediyorum.
kenny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2008, 10:30 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really nice

İyi günler, atakan bey; Ben telkinleri dinliyorum, bende değişiklikler oldu fakat çok uykum geliyor saat: 21:00 'de uyusam ve saat :06:00 kalkıyorum. Normalde gece saat : 01:45 -12:00 gibi yatsam saat: 6'da kalkıyordum. Bugunlrede çok uykum var gözüm açılmıyor. Telkinlerle bir ilgisi olabilirmi?
Artık eskisi kadar tv izlemiyorum, bol bol kitap okuyorum. Elime ne gecerse.

Cevrenize her zaman güneş olmanız dileğiyle.........

umelihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2008, 12:25 PM   #9 (permalink)
CeM
Çevirmen

Alıntı:
umelıha Nickli Üyeden Alıntı
İyi günler, atakan bey; Ben telkinleri dinliyorum, bende değişiklikler oldu fakat çok uykum geliyor saat: 21:00 'de uyusam ve saat :06:00 kalkıyorum. Normalde gece saat : 01:45 -12:00 gibi yatsam saat: 6'da kalkıyordum. Bugunlrede çok uykum var gözüm açılmıyor. Telkinlerle bir ilgisi olabilirmi?
Artık eskisi kadar tv izlemiyorum, bol bol kitap okuyorum. Elime ne gecerse.

Cevrenize her zaman güneş olmanız dileğiyle.........
Bence oalbilir,çünkü ben de dinliyorum ve benimde uykum çok gelmeye başladı bu aralar(geerçi yatağa girdiğimde uyuyamıyoru orası ayrı ama )ve ister istemez (telkinleri dinlediğim için b,lg,sayarda)tv seyretmeme durumu bende de var,bence telkinlerden kaynaklıdır super

Alt 14-07-2008, 04:22 PM   #10 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar..

uyku başlangıçta pek çoğumuzun sorunu olmuştu..
aşağıda farklı arkadaşların benzer etkilerini ve cavpalarımızı gönderiyoruım..
bir nebzede olsa içini rahatlatabilir..

kısa sürede arzuladığın gibi toparlanabilmen dileklerimle..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...47175#msg47175

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...29456#msg29456

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...56509#msg56509

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...57455#msg57455

Bookmarks