Merhaba ahmetsak;
Öncelikle yanımıza hoşgeldin..
Telkinlerin etkisi kişiye göre değişiyor.Atakan Bey, ortalama bir süre ile 70-80 saat diyor,bu da günde 7-8 saat ile 10 günde sonuç alınabilir anlamına geliyor..
Fakat dediğim gibi herkeste aynı etki olmuyor, ben ilk gün etkisini hissetmiştim .Kısa sürede de sonuç aldım,10 günü bulmadı yani.. Tabii iki ay ve fazlası sürede de sonuç alan oluyor. Değişimi hissedersiniz zaten..
Günde 3-4 saat dinlenebilir tabii ki, bu da etkilidir..Önemli olan hergün devamlı olabilmek..Genelde tavsiye edilen geceleri dinlenmesi..Çünkü bilinçaltımız geceleri daha açık oluyor,dolayısıyle telkinlerin etkisi de daha hızlı oluyor..Ben de gece dinleyenlerdenim. Bir mp3'üm var, kulaklığını takıyorum,bütün gece dinlemiş oluyorum...Tabii gece dinleyemeyenler,özellikle uyku sorunu yaşayanlar gündüz tercih edebilirler...
"Ego ve suçluluk"tan sonra -ki 15 gün süre biçiliyor- "kendine güven"i ekleyebilirsin..Bir süre sonra da diğerlerini. Telkinlerin hepsini birden dinlemeye başlamak, etkisini uzun sürede gösterebilir. O yüzden belli aralıklarla teker teker eklerseniz daha verimli olur diye düşünüyorum...
Ayrıca ÖSS için de şimdiden başarılar diliyorum...
Sevgiler...