![]() |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi tek kulaklıkla dinleyebilir miyiz acaba. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi başka alternatifiniz yoksa dinleyebilirsiniz.. hismiley |
kulaklık kulaklıkla mı dinlemeli? |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhabalar.. hoşgeldiniz yanımıza... actionsmile sizin için nasıl uygun ise o şekilde dinleyebilirsiniz.. music45 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi selam arkadaslar ben yeni uyeyim 3 gundur ugrasiyorum ama mp3 leri indiremedim ltfen bana yardimci olurmusunuz? |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Genel Kullanım Rehberi vildan cım ben sana en iyisi özel mesaj atayım.. y789 bizler sana yazıyoruz ama cevaplarına tekrar ulaşamıyorsun anladığım kadarı ile.. pc05 sevgili cent mp3 çalar alabilirsen eğer geceleri uyurken dinleyebilirsin.. music45 böylelikle uykuda ki vakti en yararlı haliyle değerlendirmiş olursun.. uykulusmile bu arada devamlılık şart bana göre her gün mutlaka dinlemeye çalışın.. suçluluk ise bir çok konuda asl olan blokajlarımızı oluşturur.. onun için kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim.. bu arada centcim kaç gündür dinliyorsun bilmiyorum ama suçluluk + ego ile başlayarak(2 hafta kadar dinle ) daha sonra kendine güveni ekle bunuda 10 - 15 gün kadar dinledikten sonra suçluğu arzuna göre ara ara dinlemek koşulu ile çıkararak yeni telkin ekle ama listeni birden kalabalık hale getirme lütfen.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi bilimsel referanslarınız nelerdir.geniş katılımlı bir plasebo etkisi olduğundan şüpheleniyorum. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Sitemize hoşgeldiniz.. Telkinler ile ilgili olarak aynı zamanda Portal Doktorlarımızdan birisi olan Mert Bey Almanyada tez hazirladi.. Telkinler yaklaşık 150 kişiye dinletildi ve dinleyen kişilerde testler yapıldı.Test sonucu dinleyenlerde depresyon bölgesinin dağıldığı gözlendi... Bunun yanısıra Etkilerine inanmadıkları halde dinleyenlerde aynı etkileri olmuştur.Benzer şekilde telkinleri anne babasına habersiz dinletenlerde oldu. Dik yürüme vb diğer etkiler ne dinlediklerini bilmeyen konuyla ilgili olumlu yada olumsuz olarak her hangi bir bilgisi olmayan kişilerde de ortaya çıkmıştır. Plasebo konusu daha önce forumda tartışıldı.Forumda arama yaparak ulaşabilirsiniz... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 PM. |