Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

shamanic 15-03-2008 01:38 PM

Ynt: Genel Kullanım Rehberi

merhabalar hikmetkaraman hoşgeldin yanımıza.. actionsmile

elbette verim alabilirisiniz ama dinleme süreniz kısaldıkça etkilerinin yaşamınıza yansıma süreside uzar..

onun için mümkün olduğunca uzun saatler dinlenmesini öneriyoruz.. thumbsanim

geceleri uyurken de dinleyebilrsin.. bu şekilde de fazlasıyla etkisini göreceksin.. uykulusmile

sevgiler.. hismiley

tanatos007 27-03-2008 12:12 AM

emeğinize sağlık

tanatos007 27-03-2008 11:43 AM

emeğinize çok teşekkürler
hepsini indirdim vermiş olduğunuz sıra ile dinleyecem
daha ilk andan şakaklarımda bir dolgunluk hissetmeye başladım yrl78
tekrar teşekkürler

sagital 28-03-2008 11:07 PM

Emeğinize sağlık gerçekten cok guzel bır sıte işe yarayacağına inanıyorum..Zaman geçsin biraz bakalım sonuçları sizlerlede paylaşacağım... hismiley cat3500 cilgin897

yaprakk 06-04-2008 05:44 PM

İyi Akşamlar,ben siteye bugün üye oldum.Gerçekten çok faydalı bilgiler içeriyor.

Yalnız,size bir sorum olacak.Ben özgüvenle ilgili mp3' ü indİremiyorum. 1 tanesini indirdim.sadece ney sesi vardı.Acaba içinde konuşma geçen hangisi ve nasıl indirebilirim?yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk.ederim... 4897

hayatimdegisti 06-04-2008 05:46 PM

Telkinli müziklerde telkinleri duyamayabilirsiniz. Zaten telkinlerin kulakla duyulmayacak düzeyde olması gerekiyor. Bunda amaç kişinin bilinçaltı direncini düşürmek ve etkiyi hızlandırmaktır. Telkinlerin duyulmaması etkinin olmadığı anlamına gelmemektedir.Duymak ile algılamak farklıdır beynimiz belli bir db(ses seviyesi) altında ki sesleri bilinçaltına iletir.Bu yönteme subliminal kayıt tekniği denmektedir

illeg4l 15-04-2008 03:18 PM

2 Telkini Aynı Anda Dinleyebilirmiyiz???

shamanic 15-04-2008 03:35 PM

merhabalar illeg4l hoşgeldin yanımıza..

zaten birlikte dinlenilmesini tavsiye ediyoruz..

dinlediğimiz telkinler birbirini tamamlayıcı olduğu zaman etkilerini daha kısa sürede yaşamımızda görmeye başlarız..

öncelikle suçluluk ve ego ile başalayacaksınız..
15 gün sonra suçluluk telkini çıkarıp kendine güveni ekleyebilirsiniz..

bundan sonra kendine güven ve ego telkinleri listenizde sabit olarak kalırken
kişisel gelişiminizle ilgili telkinleri belli aralıklarla birnirini destekleyecek şekilde listenize ilave edebilirsiniz..

rehber bölümümüzü inceledikçe bu konularda daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz..

sevgiler.. hismiley

illeg4l 15-04-2008 04:05 PM

2sini aynı anda nasıl dinleyebilirim aynı anda dinlerken rahatsız edici olmazmı.muziklar karışmazmı?

hayatimdegisti 15-04-2008 04:31 PM

Mp3 leri aynı anda değil liste yaparak dinleyiniz.Yani bir suçluluk çalsın sonra ego güven çalsın gibi..Media playerde liste yapabilir yada mp3 çalarınızda sira ile dinleyebilirsiniz. hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 AM.