![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yebilirim.html içiniz rahat olsun. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi gün içinde kilo verme ve sigarayı bırakma telkinlerini ard arda dinleyebilir miyiz? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Ego+ suçluluk dinleme dönemini bitirdiyseniz. İstediğini telkinleri ard arda dinleyebilirsiniz. Mesela bir telkin listesinde 3-4 telkin çok değil. |
hayatimdegisti Selam Atakan bey.Sizin hazirladiginiz mp3lerin ve genellikle subliminal telkinlerin yan tesirleri oluyormu?Baska psikolojik hallar yaratmiyor ki?Ve bu telkinlerin tesiri beyinde iz birakmadan ne zaman kecib gider?Yoksa telkinler insanin beyninde omurluk iz birakiyor? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Selam Atakan bey.Sizin hazirladiginiz mp3lerin ve genellikle subliminal telkinlerin yan tesirleri oluyormu?Baska psikolojik hallar yaratmiyor ki?Ve bu telkinlerin tesiri beyinde iz birakmadan ne zaman kecib gider?Yoksa telkinler insanin beyninde omurluk iz birakiyor? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi selamlar ben telefonuma yükleyip gece başımın ucuna koyup öyle dinliyorum kulaklık kullanmadan telefonun hoporlöründen yani fark olmaz sanırım kulaklık çıkıyo çünkü saygılar |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Telkinler doğal seslerin ritmleri ile oluşturulmuştur.Dolayısı ile yan etkisi yoktur.Sadece bazı dirençler yaşanabilir bunlar da geçicidir. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Nasıl yani kulaklık olmuyor mu ? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi herkese selamlar bişey sormak istiyorum zihin gücüyle kanser hastaları iyileşebiliyorsa bende gözlük kullanıyorum mesala buna yoğunlaşarak gözlüklerimden kurtulabirmiyim acaba |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Eğer gerçekten istediğiniz buysa denemeye değer bence. Telkin dinleyen arkadaşlardan biri gözlüğe ihtiyacı kalmadığını paylaşmıştı yakın zamanda. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post814283 Bu arkadaşın ne derece bir problemi vardı yine sizin ne kadar bir görme probleminiz var bilmiyorum. Diğer taraftan göz kusurlarının iyileştirilebileceğini okumuştum. Ben de düşünce gücüyle tedaviye inanıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:57 AM. |