![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ya bu örnek müzikler beni korkutuyor daha bilindik müziklerle konulması mümkün değil mi acabaO0 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telif hakkı nedeniyle konulmuyor bildiğim kadarıyla, korkulacak birşey yok. Doğa sesli olanları indirip dikkatinizi vermeden kulağınızın duyacağı ses seviyesinde dinleyebilirsiniz. Yanında başka işlerinizle uğraşabilir, başka müzikler dinleyebilir, okuyabilir veya TV seyredebilirsiniz. Diğer alternatif uyurken de dinleyebilirsiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi aa tv izlerken falan da mı olur iyi madem süpermiş teşekkür ediyorum |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi şöyle yapsam olur mu telefonuma atsam kulaklıkla dinlesem o sırada herhangi başka işlerle uğraşsam. kulaklık konusu kafamı karıştırdıda |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
kulaklıkla dinleyebiliyor muyuz etkisi kaybolmuyor mu o zaman? ben sanki şimdiye kadar kulaklık tavsıye edilmiyor direk dinlenmesi gerekiyor diye aklımda kalmış?? ben o yuzden gece uyurken bilgisayardan dinleyemedıgım için telden kulaklık ile de dinlemiyordum.. |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba iyi çalışmalar, kolay gelsin ... Ben telkinleri dinlemede 3. günümdeyim. 1 haftadan sonra listeme Ertelemeyi Bırak telkinini eklemeyi düşünüyorum. Peki ben Ertelemeyi Bırak telkininin etkilerini gördükten ve yeterince tatmin olduktan sonra listemden çıkarabilir miyim? Eğer listemden çıkarırsam Ertelemeyi Bırak telkininden gördüğüm etkiler azalır mı veya kaybolurmu? Şimdiden teşekkürler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba sesi çok kısıp da dinleyebilirmiyiz? illa müziği duymak gerekio mu? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Müziği az da olsa duymanız gerekiyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:53 PM. |