Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

umt 26-12-2011 03:59 PM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

ya bu örnek müzikler beni korkutuyor daha bilindik müziklerle konulması mümkün değil mi acabaO0

sweeet 26-12-2011 04:05 PM

Telif hakkı nedeniyle konulmuyor bildiğim kadarıyla, korkulacak birşey yok. Doğa sesli olanları indirip dikkatinizi vermeden kulağınızın duyacağı ses seviyesinde dinleyebilirsiniz. Yanında başka işlerinizle uğraşabilir, başka müzikler dinleyebilir, okuyabilir veya TV seyredebilirsiniz. Diğer alternatif uyurken de dinleyebilirsiniz.

umt 26-12-2011 04:25 PM

aa tv izlerken falan da mı olur iyi madem süpermiş teşekkür ediyorum

umt 26-12-2011 04:25 PM

şöyle yapsam olur mu telefonuma atsam kulaklıkla dinlesem o sırada herhangi başka işlerle uğraşsam. kulaklık konusu kafamı karıştırdıda

sweeet 26-12-2011 07:13 PM

Alıntı:

şöyle yapsam olur mu telefonuma atsam kulaklıkla dinlesem o sırada herhangi başka işlerle uğraşsam. kulaklık konusu kafamı karıştırdıda
Kulaklıkla da dinleyebilirsiniz...

vittoria è nostra 27-12-2011 10:14 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814909)
Kulaklıkla da dinleyebilirsiniz...

kulaklıkla dinleyebiliyor muyuz etkisi kaybolmuyor mu o zaman? ben sanki şimdiye kadar kulaklık tavsıye edilmiyor direk dinlenmesi gerekiyor diye aklımda kalmış?? ben o yuzden gece uyurken bilgisayardan dinleyemedıgım için telden kulaklık ile de dinlemiyordum..

Işıldayan Safir 27-12-2011 10:24 PM

Alıntı:

vittoria è nostra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815026)
kulaklıkla dinleyebiliyor muyuz etkisi kaybolmuyor mu o zaman? ben sanki şimdiye kadar kulaklık tavsıye edilmiyor direk dinlenmesi gerekiyor diye aklımda kalmış?? ben o yuzden gece uyurken bilgisayardan dinleyemedıgım için telden kulaklık ile de dinlemiyordum..

Bazı kulaklıklarda gürültü önleyici oluyor. Dolayısıyla o nitelikteki kulaklıklarla dinlenildiği takdirde telkinlerin etkisi azalıyor. Önerilmemesinin sebebi bu. Kulaklığınızda gürültü önleyici yoksa kulaklıkla da dinleyebilirsiniz.

semihsahin36 09-03-2012 10:24 PM

Merhaba iyi çalışmalar, kolay gelsin ... Ben telkinleri dinlemede 3. günümdeyim. 1 haftadan sonra listeme Ertelemeyi Bırak telkinini eklemeyi düşünüyorum. Peki ben Ertelemeyi Bırak telkininin etkilerini gördükten ve yeterince tatmin olduktan sonra listemden çıkarabilir miyim? Eğer listemden çıkarırsam Ertelemeyi Bırak telkininden gördüğüm etkiler azalır mı veya kaybolurmu? Şimdiden teşekkürler...

-başak- 17-03-2012 07:44 PM

merhaba sesi çok kısıp da dinleyebilirmiyiz? illa müziği duymak gerekio mu?

Işıldayan Safir 17-03-2012 10:48 PM

Müziği az da olsa duymanız gerekiyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:53 PM.