merhaba..ben de acemiyim henüz :)
bütün soru ve cevapları okudum ve özetle anladığım şu;
- ilk etapta "suçluluk" ve "ego güçlendirici" telkinini günde 10-15 saat olmak üzere 2 hafta dinliyoruz.
- sonra çoğunlukla önerilen "kendine güven" telkinini listemize eklemek (başkalarınını düşüncelerini önemsememek'i ekleyenler de olmuş..suçluluk duygularımız çoğunlukla başkalarının düşüncelerinden kaynaklandığı için)
- eklediğimiz her telkini de sanırım en az ikişer hafta tutmamız gerekiyor listede, yenisini eklemeden önce.
- telkinleri bir suçluluk bir ego güçlendirici şeklinde dinlemek üstüste 5 saat ego 5 saat suçluluk dinlemekten daha faydalıymış
- telkinleri uykuda dinlemek etkiyi azaltmıyormuş arttırıyor bile olabilirmiş. dolayısıyla zaman sorununu çözmüş oluyoruz.
tam netleştiremediğim sorular şöyle;
- ilk iki hafta listemizde 2 çeşit (suçluluk+ego güçlendirici) telkin olacağına göre listemizi daha sık dinlemiş olacağız.liste uzadıkça sıklık azalacak şu durumda? telkinleri kaç kere dinlediğimiz değil de kaç saat dinlediğimiz önemli sanırım?
- yeni telkin ekledikçe listeden diğerlerini çıkaracak mıyız? çıkaracaksak hangisini/lerini çıkaracağız?
- ekleyeceğimiz telkinler bizim için aciliyetine göre mi yoksa suçluluk+ego güçlendirici den sonra mutlaka kendine güven+başkalarının düşüncelerini önemsememe mi eklenmeli öncelikli olarak? (bu 4 telkinden sonra istediklerimize geçiyoruz sanırım?)
- her eklediğimiz telkin listede 10gün yada 2 hafta gibi bir süre kalmak zorunda ? (daha erken sonuç almadıkça..)
son olarak emeklerinize çok teşekkürler. ciddi bir sabır işi gerçekleştiriyorsunuz burada. karma'ya inanan biri olarak sizlerin de yaşamalarında güzel etkiler olmuş olabileceğini düşünüyorum :)
gerçekten burayı bulmak bile bana şimdiden çok iyi geldi. günlük bölümüne kendi gelişim sürecimi aktarmayı düşünüyorum telkinleri dinledikçe.
sevgilerimle.