Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Nasıl Dinleyebilirim

Uyarılar

Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz

Genel Kullanım Rehberi

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar peacemaker.. bilincimiz uykuda olsada bilinazltımız her daim uyanık.. uyurken dinlediğin telkinler bilinçaltına ulaşıyor... super endişen olmasın.. keyifli dinlemeler.....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi

Genel Kullanım Rehberi

Like Tree8Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-05-2008, 10:12 AM   #61 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Genel Kullanım Rehberi

merhabalar peacemaker..
bilincimiz uykuda olsada bilinazltımız her daim uyanık..

uyurken dinlediğin telkinler bilinçaltına ulaşıyor... super
endişen olmasın..

keyifli dinlemeler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 23-05-2008, 12:23 AM   #62 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Merhabalar,forumda mutlaka yazdığını biliyorum ama bulamadım sorayım dedim etkileri en çok hissedenler kimler?sf'lilermi acaba,çünkü şöyle düşünüyorum normal bir insan bu telkinleri dinlediğinde ona tabiiki çok şey katar yani onda olanları daha da geliştirir arttırır diye düşünüyorum ama örneğin sf'li birisi bunları dinlediğinde onda olamayanları yada çok düşük derecede olanları kazandırır diye düşünüyorum doğrumuyum acaba arkadaşlar?

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2008, 12:27 AM   #63 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hadiya is an unknown quantity at this point

Evet güzel bir soru telkinleri dinlemek için illa o durumda olmak gerekir mi ki? dahada geliştirmek için dinlenirmi katılıyorum düşüncene bence olabilir ama bilen cevaplasın
hadiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2008, 01:45 PM   #64 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Alıntı:
serkan Nickli Üyeden Alıntı
Evet güzel bir soru telkinleri dinlemek için illa o durumda olmak gerekir mi ki? dahada geliştirmek için dinlenirmi katılıyorum düşüncene bence olabilir ama bilen cevaplasın
Atakan abinin dediği gibi mutlaka bir sorunuzunuzun olması gerekmiyor kesinlikle etki verir ama ben zannediyorum ki psikolojik sorunları olan lar normal insanlara göre bi kaç kat daha fazla etki hissedecektir super

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 05:41 PM   #65 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point

merhaba..ben de acemiyim henüz :)
bütün soru ve cevapları okudum ve özetle anladığım şu;
- ilk etapta "suçluluk" ve "ego güçlendirici" telkinini günde 10-15 saat olmak üzere 2 hafta dinliyoruz.
- sonra çoğunlukla önerilen "kendine güven" telkinini listemize eklemek (başkalarınını düşüncelerini önemsememek'i ekleyenler de olmuş..suçluluk duygularımız çoğunlukla başkalarının düşüncelerinden kaynaklandığı için)
- eklediğimiz her telkini de sanırım en az ikişer hafta tutmamız gerekiyor listede, yenisini eklemeden önce.
- telkinleri bir suçluluk bir ego güçlendirici şeklinde dinlemek üstüste 5 saat ego 5 saat suçluluk dinlemekten daha faydalıymış
- telkinleri uykuda dinlemek etkiyi azaltmıyormuş arttırıyor bile olabilirmiş. dolayısıyla zaman sorununu çözmüş oluyoruz.

tam netleştiremediğim sorular şöyle;
- ilk iki hafta listemizde 2 çeşit (suçluluk+ego güçlendirici) telkin olacağına göre listemizi daha sık dinlemiş olacağız.liste uzadıkça sıklık azalacak şu durumda? telkinleri kaç kere dinlediğimiz değil de kaç saat dinlediğimiz önemli sanırım?
- yeni telkin ekledikçe listeden diğerlerini çıkaracak mıyız? çıkaracaksak hangisini/lerini çıkaracağız?
- ekleyeceğimiz telkinler bizim için aciliyetine göre mi yoksa suçluluk+ego güçlendirici den sonra mutlaka kendine güven+başkalarının düşüncelerini önemsememe mi eklenmeli öncelikli olarak? (bu 4 telkinden sonra istediklerimize geçiyoruz sanırım?)
- her eklediğimiz telkin listede 10gün yada 2 hafta gibi bir süre kalmak zorunda ? (daha erken sonuç almadıkça..)

son olarak emeklerinize çok teşekkürler. ciddi bir sabır işi gerçekleştiriyorsunuz burada. karma'ya inanan biri olarak sizlerin de yaşamalarında güzel etkiler olmuş olabileceğini düşünüyorum :)
gerçekten burayı bulmak bile bana şimdiden çok iyi geldi. günlük bölümüne kendi gelişim sürecimi aktarmayı düşünüyorum telkinleri dinledikçe.

sevgilerimle.
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 01:09 PM   #66 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

e.z.gia sen çok profesyonel bir acemisin .. tebrik ederim..

gayet güzel bir özet çıkarmışsın..

sorularına gelince;

suçluluk ego kendine güven diğer telkinler için doğru bir zemin oluşturmak adına mutlaka listende olması gerekenler..
bir inşaatın temeli gibi.. temel ne kadar sağlamsa üzerine o kadar çok kat çıkabiliriz..
bizler bir gökdelen yapmak istediğimize göre ona göre temel atmalıyız..

suçluluk bu noktada eski yapılanmamızın yıkılmasını hissettiren bir telkin..
bunun için iki üç haftadan sonra yorucu gelebilir ve listeden dönem dönem tekrar dinlemek üzere çıkartılabilir..
örneğin hafatada iki gün gibi..

ertelemeyi bırak ve zinde uyan telkinleri kısa ve eyleme geçirici oldukları için ilk günlerden itibaren dinlenilebilir..

bundan sonraki adım atılırken kendi hedefimize göre gruplandırrak basamak basamak ilerlenilmeli..

örneğin sf si olan bir kişi sosyallik arttırıcı topluluk karşısında konuşma sosyal fobi telkinlerine ağırlık vermeli..
aynı şekilde bu kişinin kilo problemi varsa bunu ikinci plana atabilir çünkü ;

belki sf yüzünden bastırdığı duygular yeme alışkanlığının değişmesini sebep olmuştur..
ana sorun çözüldükçe kendiliğinden kilo vermeye başlayacaktır..

bu şekilde hedef belirlenerek hareket edilirse hem liste birden çok kalabalık olamış olur
hemde daha kısa sürede daha etkili sonuçlar alınmış olur..

temeli oluştururken her eklediğimiz telkinin etkileri yaşantımıza yansıyıp kalıcı hale gelene kadar listemizde olmasında yarar var..

bu noktada dikkat etmemiz gereken.. örneğin;
deperesyon telkini gece gündüz sürekli dinlememeli.. onun yerine günde bu telkin bir iki saat dinlendiyse
ilaveten sosyallik arttırıcı eklenerek depresyon listeden çıkartılabilir..
genelde depresif olduğumuzda sosyal bağlarımızı kopartma eğiliminde oluruz nedeniyle..

sorundan çok çözüme odaklı hareket etmekte yarar var diye düşünüyorum..

sevgiler..

Alt 26-05-2008, 01:47 PM   #67 (permalink)
Üsteğmen

46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point

çok teşekkür ederim cevaplarınız için kafam netleşti resmen
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2008, 08:51 PM   #68 (permalink)

3 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavibisiklet is an unknown quantity at this point

hayırlı günler.bir haftadır siteye üyeyim.siteyi yeni keşfettim.aslında keşiflerin de insanın arayışlarının bir sonucu olduğunu düşünüyorum.sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum öncelikle.forum olaylarından pek anlamam ama kafamda bir soru var ve bunu paylaşmam gerekiyor.belki sorumun cevabı vardır biryerlerde.çok baktım ama bulamadım.ben de telkinleri bir haftadır dinlemeye çalışıyorum.ilk etapta dinlediklerimi sırasıyla dinliyordum.dinlediklerimin,sonra uzun bir zamana yayıldığını ve az sayıda dinleyebildiğim için iki ayrı programdan iki ayrı grup yaptım ve iki farklı telkinleri aynı anda dinliyorum.böylelikle daha kısa zamanda daha fazla telkin dinliyorum.doğru yapıp yapmadığımı ve bu şekilde yapışımın telkinlerde olumsuz birşey oluşturup oluşturmayacağını sormak istiyorum.tekrar sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
mavibisiklet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2008, 09:06 PM   #69 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hadiya is an unknown quantity at this point

Hoş geldin cevaplamak için yazmıyorum bu soru beni aşar ama merak ettiğim şu 2 ayrı program derken diyelim bir winap a yükledin örneğin ego telkinini sonra medyaplayera da suçluluğu yükledin ikisinide aynı anda açtın gibi mi? ama sorun güzel bakalım bizde aydınlanalım iyi akşamalar
hadiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2008, 09:09 PM   #70 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

Alıntı:
mavibisiklet Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı günler.bir haftadır siteye üyeyim.siteyi yeni keşfettim.aslında keşiflerin de insanın arayışlarının bir sonucu olduğunu düşünüyorum.sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum öncelikle.forum olaylarından pek anlamam ama kafamda bir soru var ve bunu paylaşmam gerekiyor.belki sorumun cevabı vardır biryerlerde.çok baktım ama bulamadım.ben de telkinleri bir haftadır dinlemeye çalışıyorum.ilk etapta dinlediklerimi sırasıyla dinliyordum.dinlediklerimin,sonra uzun bir zamana yayıldığını ve az sayıda dinleyebildiğim için iki ayrı programdan iki ayrı grup yaptım ve iki farklı telkinleri aynı anda dinliyorum.böylelikle daha kısa zamanda daha fazla telkin dinliyorum.doğru yapıp yapmadığımı ve bu şekilde yapışımın telkinlerde olumsuz birşey oluşturup oluşturmayacağını sormak istiyorum.tekrar sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

yani bi telkinli müzik dinliyorken diğer yandan başka müzik (telkinsiz) dinlenmesinde sakınca yok diye biliyorum.

bu dediğin aynı anda çorba içip baklava yemek gibi bişey olsa gerek dusun

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ne düşünürsen osun !