Merhabalar,
ben siteye yeniyim şunları merak ediyorum,
söz konusu telkinlerin hiçbir şekilde yan etkisi olmuyor mu? Bu konuda eğitim alınmış oldugunu sanıyorum ancak tamamiyle bilimsel ve olası sonuçları gözlenmiş bir sistem midir bu? Uluslararası standartlarda mıdır bu sitede kullanılıp paylaşılan telkin tekniği?
Ben emziren bir anneyim, hipofiz bezinin vb beyin aktifiteleri sonucu normalden farklı calısan bazı hormonlar süt salımını kesebiliyor? Bu durumda emziren annelerin bu sistemden faydalanmasının bir sakıncası var mıdır?
Hiçb çıkar gözetmeksizin sanal paylaşımda bulunma günümüzde hiç alışık olunmayan bir durum. Bu konuda benim gibi tereddütte olan site üyelerinin yorumlarını okudum katıldıklarım var.ancak şöyle düşünüyorum, bugün izledigimiz reklamlar, diziler, dinledigimiz sarkılarda da benzer bir etki gizlenmiş olabilir, bu olasılıga ragmen bu kaynakları günlük hayatımızın bir parçası haline getirmekte tereddüt etmezken bu siteden bu kadar korkmanın anlamsız oldugunu da düşünüyorum ben. Umarım siteye olan bu güvenim boşa çıkmaz.
Bu arada telkinleri kullanan site üyelerinin sonuçları ve deneyimlerini paylaştıkları bir sayfa var mı bu sitede? Bebegimle ilgilendigim için cok fazla incelemeye vaktim olmadı, özür diliyorum şimdiden sorum için.
Bir de boy uzatma ile ilgili bir telkin de var sanırım?nerede bulabilirim?
Şimdiden teşekkürler...