| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Genel Kullanım RehberiRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız peki ben suçluluk duygumu yok etmek amaçlı ego telkini ile birlikte suçluluk telkinini dinliyorum ama ne zamana kadar tamam bir 10 gün kadar dinlemememiz gerekiyor ben işimi sağlama almakiçin 15gün yapıyorum onu ancak devamında yani düzeldikten sonra suçluluk telkinini dinlememiz ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #401 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstAnbul
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() peki ben suçluluk duygumu yok etmek amaçlı ego telkini ile birlikte suçluluk telkinini dinliyorum ama ne zamana kadar tamam bir 10 gün kadar dinlemememiz gerekiyor ben işimi sağlama almakiçin 15gün yapıyorum onu ancak devamında yani düzeldikten sonra suçluluk telkinini dinlememiz suçluluk hissimizi geri getirmezmi? sanki bana ben kendmi iyihissettiğimde biri suçlu değilsin kendini suçlu hissteme diye söylese habire yeniden şüpheye düşer suçluluk hissine kapılırım gibime geliyor :( bu konuda bir açıklama yapan olursa sevinirim :)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #402 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() mp3 indiremiyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #403 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #404 (permalink) | ||
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
yalnız aradaki bu bagırma seslerini bende duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #405 (permalink) | |
bunu ilk defa duydum ve okudum ve çok sevindim bugun telkinlerde 4. günüm ve acayip üşengecim butun gün telkin dinlemekten başka hiçbişi yapmıyorum sanırım bunu 4. günde listeme almamada sakkınca olmıcak diye düşünüyorum ve teyit etmek için yinede sormak istiyorum söylediğiniz doğrultuda seçlulukveego dinliyorum diğer telkinlere destekleyici oldugundan dolayı ertelemeyi bırak telkinini listeme 4.günde katabilirmiyim? bir sakıncası olurmu diğer telkinlerin etkisine? | |
![]() | ![]() |
![]() | #406 (permalink) | |
| |
![]() | ![]() |
![]() | #407 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() selamlar tam olarak yapacağım şeyi anlamadım sadece mp3 telkinini dinleyecekmiyim .ve bu mp3 yaklaşık 10 dakika sürüyor (örnek ego)tekrar baştan dinleyecekmiyim daha yeni üye oldum ksr bakmayın :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #408 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 5
4 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok teşekkür ederim Atakan bey |
![]() | ![]() |
![]() | #409 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 498
47 Mesajinıza toplam 125 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() öncelikle teşekkür ederim emekleriniz içın.gece dinleyebiliyorum,ikinci gün şiddetli baş ağrısı başladı sanırım bu normal:ancak dinlerken sanki beynimde bomba patladı bu normal mi? |
![]() | ![]() |
![]() | #410 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tesekkür: 65
30 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Merhaba Atakan bey, Suçluluk duyguları telkinini 3 ay önce 1 ay kadar dinlemiştim ve ilk andan itibaren olumlu değişimler gözlemlemiştim kendimde, daha sonra bilgisayarım arızalandı ve ara verdim dinlemeye istemeyerek, Şimdi son 2 haftadır gene dinlemeye başladım farklı versiyonlarınıda edinerek ( farklı versiyonlar için de teşekkür ederim ) ancak aynı şeyleri gözlemleyemeyince suçluluk duyguları- ney versiyonunu sesini açıp dikkatle dinledim (telkinleri duyabilmek için) ve üst üste iki telkinin olduğunu duydum, yani iki telkinin sesi birbirine karışıyordu, bu karışıklığın nedeni nedir acaba? Ve diğer telkinlerde de böyle bir karışıklık olması mümkün mü? İnsanlık hali telkinli parçanın üzerine bir daha telkin kaydedilmiş olabilir mi acaba? Birde yeni indirdiğimz telkin parçalarında ki telkinleri kontrol etmek için (doğru telkin olup olmadığını) bir program verir yayınlar mısınız, böylelikle telkinleri kontrol edip öyle dinleyebilelim. Teşekkürler. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
ne düşünürsen osun ! |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız peki ben suçluluk duygumu yok etmek amaçlı ego telkini ile birlikte suçluluk telkinini dinliyorum ama ne zamana kadar tamam bir 10 gün kadar dinlemememiz gerekiyor ben işimi sağlama almakiçin 15gün yapıyorum onu ancak devamında yani düzeldikten sonra suçluluk telkinini dinlememiz ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi