02-11-2007, 04:25 AM
|
#15 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: yardımcı olurmusunuz ayses cim ... madem kendini çok kötü hissettin.. ara vermen iyi olmuş.. kendini daha güçlü hissettiğinde tekrar başlarsın..
belki yoluna ışık tutar.. ne zaman bilinçaltımı kurcalasam ardından büyük ya da küçük bir dalgalanmalar gelir..
bunu fark ettiğimde ilk tepkim bırakayım rahat edeyim olur ama bilirim ki bu iç ses aslında benin yüreğimin sesi değil..
eski kalıplarını bırakmak istemeyen bilinçaltımın çığlıkları... çığlık atsa umursamayacağım ya beni kandırmayı seçer böyle..
aydınlanma okulu olan birlik üniversitesinin kurucusu bhawagan zihnimizi bir lağıma benzetir..
ve aklımda kalan cümlelerini aktarmaya çalışayım.. ben bu sözleri okuduğumda çok etkilenmiştim..
zihnimiz bir lağımdır...
bizler onun üzerini altın kapakla örteriz.. ama aradan pis koku yinede sızar..
bu koku tüm evi doldurur.. ama biz altın kapağa hayran olmakla o kadar meşgulüzdür ki..
bu kokuyuyu fark etmeyiz etsekte odaya parfüm sıkar güzel kokular yayan başka şeyler kullanırız..
ama en sonunda pis koku daha güçlü ortaya çıkar.. bizim bu olayı kaynağından temizlememiz gerekmektedir..
ne kadar zor olsada.. pis koksada.. midemiz bu durumu kaldırmasada.. lağım bizim.. temizleyecek olanda biziz..
hepimiz için geçerli olan bu durum en büyük handikaplarımızdan.. hepimizin altın kapakları var..
ama gerçeği fark ettiğimizde çözümleri kullanmamız gerektiğinden yanayım..
tabii kendini zorlayarak değil asla .. isteyerek ve hazır olduğunda..
eski kalıpların yıkılmamak adına sana asla hazırım demeyecekler onun için kalbinin sesini dinle
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |