21-10-2009, 03:06 PM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 2 sorum olacaktı Alıntı: murat3218 Nickli Üyeden Alıntı
1) Kişisel gelişim kitapları okuyorum, özgüven kazanma yollları vs şeklinde kitaplar, aynı zamanda telkinleride dinliyorum.İkisi birlikta nasıl olur ? Çakışma falan olmaz dimi ?
:)
Zararı veya faydası olurmu ?
2)Telkinleri dinlerken uzun süre dinleyemiyorum, mesala 20 dk dinliyorum 15 dk dinleyemiyorum, 10 dk dinliyom yarım saat dinlemiom, 1 saat dinliom 10 dk dinlemiom ... gibi bu şekilde faydalı ourmu, yoksa bi dinlemmemizde en az 1-2 saat aralıksız mı dinlememiz gerek ? | Merhaba, ben yaklasik 7-8 yıl boyunca kisisel gelisimle ilgili 100-e yakin belki de daha fazla kitap okumus bir insanim. O kitaplarin bilgi birikimi acisindan cok faydasini gormeme ragmen pratikte nerdeyse faydasini gormedim. Yani sosyal fobimi asamadim. Okudugum kitaplar arasinda alaninda bas yapit sayilan kitaplar da pek cokdu. Yalnizca Les Giblinin bir kitabinin faydasini gordum. O kitabi yanlis hatirlamiyorsam 3 kere okudum. Ama maalesef isin teknigini bilmek yalnizca onu uygulayacak cesaretin olunca faydasi oluyor. İste ben kalici cesareti 2009-un subat ayinda bu site ile tanisdiktan sonra yavas-yavas kazanmaya basladim. Simdi de kisisel gelisim kitaplari okuyorum, ama medet umarak degil artik. Sadece yeni bir seyler ogrenmek icin. Bu sitedeki telkinler bana okudugum kisisel gelisim kitaplarindan cok daha faydali oldu. Yani o kitaplarda aradigimi bu sitede buldum. Aynen armut pis agzima dus --- gibi oldu ...Bana sorarsan bu telkinleri 20-30 gun dinle ve kisisel gelisim kitaplarini da bilgi almak icin oku. Gelelim ikinci soruna. Bu soruyu cevaplayamamakla birlikte cozum yolu ola bilecegini dusundugum ve benim de uyguladigim dinleme seklini soylemek istiyorum. Telkinleri CD-ye yazip teyple uyudugun zaman dinleye bilirsen bence faydali olur. Ben uyudugum zaman dinliyorum... Azerbaycandan sevgilerle Elgün |
| |