27-07-2011, 02:46 PM
|
#5 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sizce Uyurken hangi müzikle rahat ediyorsunuz Alıntı: songulakpinar Nickli Üyeden Alıntı
bir süre ney sesiyle telkinleri dinledim çocuklarım rahtsız olduk dediler, okyanus sesi martı çığlıkları çok uyarıcı oldu uykudan uyanınca günü yorgun geçirdim, su sesi iyi geldi iş yerindede rahat dinleniyor oda arkadaşlarımda dinlemiş oluyor izah etmek gerekmedi, sadece su sesi sorgulanmadı, doğa seside zaman zaman etraftakilerin dikkatini çekiyor açıklama yapmak gerekiyor rahatsız oluyorlar. :) |
evet katılıyorum :)
su sesinin en güzel tarafı çevredeki insanlar tarafından sorgulanmaması..gerçekten güzel bir noktaya değinmişsin
evet insanlar sürekli aynı müziği aynı ezgiyi veya aynı kuş cıvıltılarını duyunca "bu ne böyle bıktık yeter artık" gibi şeyler söyleyebiliyorlar...
ya da en azından neden sürekli aynı şeyi dinlediğimiz merak ediliyor....
bazılarına bunun bir telkin olduğunu ve ne işe yaradığını açıklayınca da kimisi anlayışla karşılıyor ve destekliyor kimisi ise yargılıyor ve köstek oluyor...yada bıyık altından gülüyor...
çeşitli insanların çeşitli merakları ve tepkileri, yargıları ve de her seferinde açıklama yapmak zorunda olmak gibi şeyler insanı gerçekten yoruyor....
su sesine kimse bu nedir demiyor ve böyle şeyler baştan engellenmiş oluyor hatta çoğu farketmiyor duymuyor bile..çünkü güniçindeki günlük seslere ustalıkla karışıp harman oluyor su sesleri....sorana da en fazla "su sesi insanı rahatlatıyor ferahlık hissi veriyor" şeklinde cevap verdiğimizde makul karşılanıyor..herkesin herşeyi bilmesine gerek yok dimi |
| |