| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mrblarr..:)Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim mrblarr..:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar..:) ben yaklasık bir haftadır mutluluk telkinini dinliyorum:) her gece cok karmasık rüyalar görüyorum normalde cok fazla rüya gören biri değilim ama hergün rüyam da bir baska macera ya atılıyorum tabi rüyalarım bazen kabusa da dönüşebiliyor.:) suan bıraktım dinlemeyi telkinleri...sizce ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhabalar..:) ben yaklasık bir haftadır mutluluk telkinini dinliyorum:) her gece cok karmasık rüyalar görüyorum normalde cok fazla rüya gören biri değilim ama hergün rüyam da bir baska macera ya atılıyorum tabi rüyalarım bazen kabusa da dönüşebiliyor.:) suan bıraktım dinlemeyi telkinleri...sizce bu rüyalar normal mi? bi de ben mutlu olmak hayatımda yasadıgım mutsuz anılarımı hatırlamamak aklıma getirmemek için bu telkine basladım.. ama telkine basladıgım günden beri daha duygusalım ve beni mutsuz eden anılarım daha fazla aklımı rahatsız ediyor...acaba telkinler işe yarıyor mu?yoksa bende ers mi tepki gösterdi bunu ögrenmek istiyorumm... yardımcı olursanızzz coooooook sevinirim.. şimdiden tesekkürler......:):):):)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2011 Bulunduğu yer: Somewhere
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhabalar.Hoşgeldiniz.İlk olarak ego güven ve suçluluk duygularını dinleminizi tavsiye ederim.1 hafta bu şekilde devam ederseniz daha sonra suçluluk duygularını listenizden çıkarıp mutluluğu ego güvenle birlikte dinleyin.Daha güçlü bir ruh hali kazanacağınıza inanıyorum.Daha sonrada kendine güven telkinini listenize eklemenizi tavsiye ederim.Ego güven kendinizi güçlü ve huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır.Suçluluk duyguları ise geçmişteki suçluluk duygularınızın yükünü sırtınızdan atacaktır.Denemenizi tavsiye ederim.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bende sadece mutluluk telkinini dinlediğimde oldukça duygusallaşmıştım.Ama ego güven ve kendine güven telkinleriyle dinlediğimde sorun olmuyor.Şimdi depresyon ve panik atak telkinleriyle dinliyorum.Çok daha olumlu etkileri oluyor.Gördüğünüz rüyalar ve duygusallaşmanız telkinlerin işe yaradığını gösteriyor.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() | ![]() ben bayadır siteyi takip ediyorum ilk sucluluk ve ego güçlendirici telkinleri dinlemiştim ama üzerinden baya bi zaman gecti sonra da mutluluk telkinini tek basına dinlemeye basladım yeniden mi baslamalıyım sucluluk ve ego telkinlerine şimdi? ara vermeden bi hafta sonra da mutluluk telkinini dinlememi mi önerirsiniz...bu arada iglendiğiniz yorum yazdıgınızz içinnn coook cokk tesekkürler....:):):) |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 540
107 Mesajinıza toplam 281 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Merhaba tweety :) Telkin listesinde ego güçlendirici ve kendine güven sabit kalsın deniliyor. Yanına mutluluk telkinini yerleştirebilirsin. Mutluluk telkini tüm telkinlerin içinde yer alıyor zaten. Ego ve suçluluğu en başta yeterince dinlediysen başa dönmene gerek yok. Fakat şöyleki kendini suçlu görüyorsan ya da hissediyorsan olaylara karşı ; suçluluğu ara ara ekleyip çıkarabilirsin Sevgilerimle :)
__________________ Aşkı bilmiyorsam nasıl değiştiririm kendimi, seni ve bütün dünyayı.... | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
Ego güven, Suçluluk duyguları, telkinlerini 1 hafta dinlemenizi öneririm.Bu bir haftanın sonunda suçluluk telkinini listenizden çıkarıp yerine mutluluk telkinini koyabilirsiniz.Bu iki telkini de bir hafta dinledikten sonra kendine güven telkini listenize eklemenizi tavsiye ederim.Daha sonra sizde ki etkilerine göre ihtiyacınız olan telkini listenize alabilirsiniz.Ego güven ve mutluluk telkini listenizde sabit bulunursa daha iyi olur.Atakan Bey Mutluluk telkini için boşuna mutlaka listenizde bulunsun dememiştir.Mutluluk telkininin etkileri içindeki olumlama cümlelerinden de anlaşılacağı gibi çok fazladır.Saymakla bitmez:) ![]()
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible | |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() coookk tesekkürr ediyorumm telkinlere yeniden başlayıp değişimi, en yakın zamanda sizlerle paylaşmak ümidiyle.... sevgiylee kalın...:):):) |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili tweety00 aramiza hosgeldin, bu ara rüyalarimi görmen gayet normal.. günlügümde bende yazmistim, artik onlardan bahsetmiyorum bile.. :)) halen daha ilginc ilginc rüyalar görüyorum.. Bunlar gayet normaldir, cünkü bilincalti iyi bir calisma sürecine girmis.. etkilerini görmektesin diyebilirim.. bolca basarilar, tüm iyi isteklerin ve basarilarinin olmasi dilekleri ile.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim mrblarr..:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar..:) ben yaklasık bir haftadır mutluluk telkinini dinliyorum:) her gece cok karmasık rüyalar görüyorum normalde cok fazla rüya gören biri değilim ama hergün rüyam da bir baska macera ya atılıyorum tabi rüyalarım bazen kabusa da dönüşebiliyor.:) suan bıraktım dinlemeyi telkinleri...sizce ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi