| ||||||||||
|
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili çirkin arkadaş Etrafında arkadaşlık kurabilecek kadar ÇİRKİN KIZ mı bulamıyorsun Ben problemi pek anlayamadım :Kendini çirkin bulmak mı yoksa kız arkadaş bulamamak mı sevgiyle,...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #71 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 197
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili çirkin arkadaş ![]() Etrafında arkadaşlık kurabilecek kadar ÇİRKİN KIZ mı bulamıyorsun ![]() Ben problemi pek anlayamadım :Kendini çirkin bulmak mı yoksa kız arkadaş bulamamak mı ![]() sevgiyle,
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #72 (permalink) |
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yazıların tamamını okuduğumda anladım ki konu ne arkadaşlık ne sevgililik ne de muhabbet. Konu tamamiyle sex ve cinsellik. Sex ve cinsellik hakkında öğretilmiş olan kalıpları incelersek kendimizdeki terslikleri görebiliriz. Doğru bilgilere ulaştığımızda : doğru kalıpları oluştururuz. Doğru olan bizi mutlu edendir. sevgiyle,olsun ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #73 (permalink) |
![]() | ![]() Bir ilişki kuramamanın sebebi bir ilişki kurmayı reddetmedir. Bu bizim genel olarak bir ilişki hakkındaki yalnış düşüncelerimizdir. Çocuklar mutlu olacakları ve eğlenecekleri her duruma atlarlar. Ve tanımasalarda herhangi bir çocuk gurubuna isim dahi sormadan hemen oyuna katılırlar(istisnai bi problem yoksa). Çünkü yalnış bir kalıp yoktur.Hatta henüz kalıp oluşturulmamıştır. Ne zaman ki çocuğa yabancılarla konuşma onlar kötüdür diyerek çocuğa ebeveylerin korkuları aktarılır işte o zaman çocuk çevresine ve kendi dışındaki herşeyden tehlike bekler. bu cinsellikte de TEHLİKE sinyalleri çalmaya başlar. KARŞI CİNS BİZE HEP KARŞIDIR ![]() Çocukları daha çok inceleyip saf sevgi ve saf mutluluğu öğrenelim. sevgiyle,olsun |
![]() | ![]() |
![]() | #74 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 1
34 Mesajinıza toplam 210 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() problemim cirkinlğimden dolayı herseye karsı özguvenimin sıfır olamıs sadce ilişkiler konusundan örnek verdim ben ve hala aynı degişen bisey yok |
![]() | ![]() |
![]() | #75 (permalink) |
![]() | ![]() güzel arkadaş, Bu söylemin Hayatı çirkin buluyorsun anlamına gelir. Hayata 'Ne istemediğin değil - NE İSTEDİĞİNE ' onaylaman veya dile getirmen olarak bak' Bu doğrudur diye değil 'Sadece Böyle de Bir Olasılık Var olabilir olarak 'bakabilirsin. sevgiyle,olsun |
![]() | ![]() |
![]() | #76 (permalink) |
![]() | ![]() Hayatı GÜZEL,KEYİFLİ,MUTLU ve EĞLENCELİ gören arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir ve bak bakalım onlar HAYATA NEDEN VE NASIL BU AÇIDAN BAKABİLİYORLAR ! Eğer böyle arkadşların etrafında yoksa hemen yeni arkadaşlar bul.Belki yeni bir çevreye girmen gerekir. Eğer bunu yapmaya cesaretin yoksa henüz Zamanın gelmemiş demektir. Çünkü zaman öyle bir bilinçtir ki :kişi bir şeye gerçekten karar verdi mi O şeyi yapmak için artık kimseye soru sormakla Zaman geçirmez. Çünkü Zamanın Kıymetini Ve Hizmetini Anlamıştır. sevgiyle,olsun |
![]() | ![]() |
![]() | #77 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 1
34 Mesajinıza toplam 210 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kafayı yicem artık ya kurtulamıyrum ne yapsam olmuyor bilmiyorum ne yapıcam etreafımdaki herkes yakışıklı yaaa |
![]() | ![]() |
![]() | #78 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 56
43 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #79 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 56
43 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu sende saplantı olmuş bence dikkatini başka bir şeye ver bir uğraş bul ve telkinleri dinle faydasını göreceksin bendede temizlik takıntısı var evde herkes benden rahatsız onları kırıyorum bu takıntıdan dolayı ama telkinlerin faydası oldu tamamen değişmedim yalnız daha rahatım |
![]() | ![]() |
![]() | #80 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar
Tesekkür: 673
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() size bir yöntemde ben önereyim istedim bikere şunu bilinki geçmişte onaylanmadığınız durumlar olmuş bu net bir şekilde belli oluyor sizi pek onaylayan olmamış, daha önce (benim gibi;) önce bi karar vermelisiniz... kendinizi ne olursa olsun ne durumda olursanız olun kendinizi kabul edeceğinizi hergün günde 50 defa söyleyin veya yazın duvarlara kağıtlara...ve sonra geçmişte onaylanmadığınız şeyleri sessiz ve yanlız kaldığınız bir ortamda hayalinizde canlandırın (siyah beyaz televizyonda izlermiyormuş gibi yapabilirsiniz) daha sonra bu gördüğünüz negatif olayları canlandırırken televizyonun sesini kısın ve ekranı karartın (hayalinizde) sonra televizyonu tekrar açın ve bu sefer senaryoyu baştan kendiniz yazın... bu mesela kızlar tarafından onaylanıyor olarak görebilirsiniz, bütün kızların sizin etrafınızda çevrildiğini karizmanızın müthiş derecede yüksek olduğunu canlandırın gibi.. yoksa kendinizi önce kendiniz sevmesseniz kızlar zaten sizi sevmeyecektir yada fazla ilgi duymayacaktır... önce insan kendiyle barışık olmalı
__________________ her geçen gün daha çok gelişiyorum ve bunu farkediyorumm ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
baslamak, istiyorum |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili çirkin arkadaş Etrafında arkadaşlık kurabilecek kadar ÇİRKİN KIZ mı bulamıyorsun Ben problemi pek anlayamadım :Kendini çirkin bulmak mı yoksa kız arkadaş bulamamak mı sevgiyle,...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi