Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili çirkin arkadaş Etrafında arkadaşlık kurabilecek kadar ÇİRKİN KIZ mı bulamıyorsun Ben problemi pek anlayamadım :Kendini çirkin bulmak mı yoksa kız arkadaş bulamamak mı sevgiyle,...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi

20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-06-2009, 11:19 AM   #71 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 197
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
olsun is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum

sevgili çirkin arkadaş

Etrafında arkadaşlık kurabilecek kadar ÇİRKİN KIZ mı bulamıyorsun

Ben problemi pek anlayamadım :Kendini çirkin bulmak mı
yoksa kız arkadaş bulamamak mı
sevgiyle,

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

olsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-06-2009, 10:32 AM   #72 (permalink)
Teğmen

110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum

yazıların tamamını okuduğumda anladım ki konu ne arkadaşlık ne sevgililik ne de muhabbet.
Konu tamamiyle sex ve cinsellik.
Sex ve cinsellik hakkında öğretilmiş olan kalıpları incelersek kendimizdeki terslikleri görebiliriz.

Doğru bilgilere ulaştığımızda : doğru kalıpları oluştururuz.

Doğru olan bizi mutlu edendir.

sevgiyle,olsun
Alt 22-06-2009, 10:46 AM   #73 (permalink)
Teğmen

Bir ilişki kuramamanın sebebi bir ilişki kurmayı reddetmedir.
Bu bizim genel olarak bir ilişki hakkındaki yalnış düşüncelerimizdir.
Çocuklar mutlu olacakları ve eğlenecekleri her duruma atlarlar.
Ve tanımasalarda herhangi bir çocuk gurubuna isim dahi sormadan hemen oyuna katılırlar(istisnai bi problem yoksa).
Çünkü yalnış bir kalıp yoktur.Hatta henüz kalıp oluşturulmamıştır.
Ne zaman ki çocuğa yabancılarla konuşma onlar kötüdür diyerek çocuğa ebeveylerin korkuları aktarılır işte o zaman çocuk çevresine ve kendi dışındaki herşeyden tehlike bekler.
bu cinsellikte de TEHLİKE sinyalleri çalmaya başlar.
KARŞI CİNS BİZE HEP KARŞIDIR

Çocukları daha çok inceleyip saf sevgi ve saf mutluluğu öğrenelim.

sevgiyle,olsun
Alt 03-07-2009, 01:26 PM   #74 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
34 Mesajinıza toplam 210 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat_10009 is an unknown quantity at this point

problemim cirkinlğimden dolayı herseye karsı özguvenimin sıfır olamıs sadce ilişkiler konusundan örnek verdim ben ve hala aynı degişen bisey yok
murat_10009 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2009, 09:17 AM   #75 (permalink)
Teğmen

güzel arkadaş,
Bu söylemin Hayatı çirkin buluyorsun anlamına gelir.
Hayata 'Ne istemediğin değil - NE İSTEDİĞİNE ' onaylaman veya dile getirmen olarak bak'
Bu doğrudur diye değil 'Sadece Böyle de Bir Olasılık Var olabilir olarak 'bakabilirsin.

sevgiyle,olsun
Alt 07-07-2009, 09:28 AM   #76 (permalink)
Teğmen

Hayatı GÜZEL,KEYİFLİ,MUTLU ve EĞLENCELİ gören arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir ve bak bakalım onlar HAYATA NEDEN VE NASIL BU AÇIDAN BAKABİLİYORLAR !
Eğer böyle arkadşların etrafında yoksa hemen yeni arkadaşlar bul.Belki yeni bir çevreye girmen gerekir.
Eğer bunu yapmaya cesaretin yoksa henüz Zamanın gelmemiş demektir.
Çünkü zaman öyle bir bilinçtir ki :kişi bir şeye gerçekten karar verdi mi O şeyi yapmak için artık kimseye soru sormakla Zaman geçirmez.
Çünkü Zamanın Kıymetini Ve Hizmetini Anlamıştır.

sevgiyle,olsun
Alt 21-11-2009, 04:27 AM   #77 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
34 Mesajinıza toplam 210 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat_10009 is an unknown quantity at this point

kafayı yicem artık ya kurtulamıyrum ne yapsam olmuyor bilmiyorum ne yapıcam etreafımdaki herkes yakışıklı yaaa
murat_10009 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2009, 02:36 PM   #78 (permalink)
Teğmen

nevin aydoğmuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 56
43 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevin aydoğmuş is an unknown quantity at this point

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar.. bence buradaki sorun çirkinlik değil, kendini sevmenle alakalı..aynaya bakttığında kendinden nefret etmen bunu gösteriyor..sen bu bedeninde yaşıyorsun ve bunu değiştirmeye çalışmak ya da herhangi yakışıklı birine benzemek yerine kabullensen kendini.. bak dikkat et bu yazıyı okurken şu anda nefes alıyorsun.. bu demektir ki yaşamn devam ediyor.. buraya kim ne yazarsa yazsın sen aynı bedende nefes alıp vermeye devam edeceksin.. şükret ki bir bedenin var ve hala nefes alıp veriyorsun kendini sevdiğinde nefes laıp verm bile sana bir mucize gibi görünecek ki öyledir de zaten.. ben de kendimi çirkin bulurdum eskiden sonra dedim ki ben başkalarıyla kendimi kıyaslarken yaşamımı kaçırıyorum.. 25 yılımı böyle geçirmişim hep başkalrına bakıp aa ne güzel diyerek ve kendime bakıp aa ne çirkinim diyerek..ne kazandın diye sor..hiç kocaman bir hiç.. ben bu dünyaya güzel olmak için yani sadece yüz güzelliğine sahip olmak için gönderilmiş olamam.. farklı yetilerimiz ve sorumluluklarımız var bizim.. telkinleri dinlemekle başla işe.. siteyi inceleyip kendine yakın gelen olumlamaları da yapabilirsin.. benim nasıl aştığımı sorarsan bunların çok etkisi oldu.. bir artı daha var.. kendime bir amaç seçtim ben, insanlara yardımcı olmak mesela.. bunun için hep dua ettm, karşıma iyilik yapa fırsatları çıkarsın diye.. sonra karşıma hep iyilik fırsatları çıktı.. ve ben kendimi sevmeye başladım.. dedim ki bak ben işe yarıyorum güzel olduğumu dşünmesem bile bi işe yaradığım için insalar beni seeviyor.. önce böyle başladım ama sonra gerisi geldi, artık ben kendimi seviyorum, şu anda sahip olduğum bedenimle hem de.. ayrıca kız arkadaşının olması için yakışıklı olman gerekmiyor.. o insanla aynı frekansta olman gerekiyor..
sadece bu işte.. hadi kalk aynaya baka bakalım, sorular sor kendine.. ben bu dünyaya yakışıklı olmaya mı geldim de ? insanlardan onay almak yerine kendime onay versem ne olur de? bi sürü soru çıkacaktır karşına..umarım atlatırsın bunu.. sevgiler..
bence hoş bir bayansınız kendinize haksızlık etmeyin
nevin aydoğmuş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2009, 02:42 PM   #79 (permalink)
Teğmen

nevin aydoğmuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 56
43 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevin aydoğmuş is an unknown quantity at this point

bu sende saplantı olmuş bence dikkatini başka bir şeye ver bir uğraş bul ve telkinleri dinle faydasını göreceksin
bendede temizlik takıntısı var evde herkes benden rahatsız onları kırıyorum bu takıntıdan dolayı ama telkinlerin faydası oldu tamamen değişmedim yalnız daha rahatım
nevin aydoğmuş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2009, 07:28 PM   #80 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 673
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Houner will become famous soon enoughHouner will become famous soon enough

size bir yöntemde ben önereyim istedim bikere şunu bilinki geçmişte onaylanmadığınız durumlar olmuş bu net bir şekilde belli oluyor sizi pek onaylayan olmamış, daha önce (benim gibi;) önce bi karar vermelisiniz... kendinizi ne olursa olsun ne durumda olursanız olun kendinizi kabul edeceğinizi hergün günde 50 defa söyleyin veya yazın duvarlara kağıtlara...ve sonra geçmişte onaylanmadığınız şeyleri sessiz ve yanlız kaldığınız bir ortamda hayalinizde canlandırın (siyah beyaz televizyonda izlermiyormuş gibi yapabilirsiniz) daha sonra bu gördüğünüz negatif olayları canlandırırken televizyonun sesini kısın ve ekranı karartın (hayalinizde) sonra televizyonu tekrar açın ve bu sefer senaryoyu baştan kendiniz yazın... bu mesela kızlar tarafından onaylanıyor olarak görebilirsiniz, bütün kızların sizin etrafınızda çevrildiğini karizmanızın müthiş derecede yüksek olduğunu canlandırın gibi.. yoksa kendinizi önce kendiniz sevmesseniz kızlar zaten sizi sevmeyecektir yada fazla ilgi duymayacaktır... önce insan kendiyle barışık olmalı

Bookmarks

Etiketler
baslamak, istiyorum

« Arkadaşım cimri? Ya da başka bir hastalığı var bilemedim? | çok merak ediyorum! »