| ||||||||||
|
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? buraya içimi dökerek rahatlayabilmeyi umuyorum. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı kendine haksızlık etme eğlenceli babana dile getir defalarca ve defalarca buradan sıkıldığını ve daha iyi bir yere taşınmak istediğini söyle ama bunu sık sık ikna edici bir konusma ile... ikna kısmı sana ait gizli ikna ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) | ||
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2012
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
haklısın kendime en az 3-4 hedef belirlemeliyim ki ev değiştiremesem bile en azından hayatta 3-4 birşey başardım diyebileyim vicdanıma. benimkisi sanırım biraz da birçok kişinin ilham verici kişisel gelişim hikayelerini okuduğumda hayatlarında gördüğüm büyük değişimlerdi. kimisi hayatında yüklü miktarda para çekmiş, kimisi de başka şeyler. ben de çalışmalar yapıyorum ama neden onlar gibi hayatımda anlatabileceğim bir "nereden nereye? diye bir hikayem yok diye hayıflandım sanırım. Alıntı:
yoksa benimkisi farklı yaşantılara görüşlere giyimlere saygısızlık değil. haddime düşmez. ama çevremdeki şeyler oturan insanların niteliğine göre şekillenmiş oldukları için faydalanamama durumları var. diyceksiniz ki sen de o zaman biraz açıl çık gez başka yere git. onu da yapıyorum hatta özenle ginip özenle süslenerek çıkıyorum dışarı kendimi motive etmek için. ama bunu her zaman yapmak zorunda olmak beni yoruyor. çünkü yürüme mesafesinde böyle bir yer yok. her şekilde bir taşıta vasıtaya bağlı kalıyorum. ben istiyorum ki bunlardan bağımsız olarak çıkıyım yürüyerek kuaförüme gidebileyim mesela. ama yok öyle bir yer. insanın hasta günü yorgun günü isteksiz günü oluyor. her zaman dışarı açılmak istemeyebiliyor. çevremde yakınımda faydalanabileceğim imkanlar olsaydı ben oturduğum yerdeki insanların muhafazakar oluşlarını da sorun etmezdim. hatta bazen keşke onlardan birisi olsaydım bu muhitte daha rahat yaşardım ihtiyaçlarımı yürüme mesafesi uzaklığında olan o dükkanlardan karşılardım dediğim de çok olmuştur. çünkü onlar benim çektiğim imkansızlıkları çekmiyorlar. onlara göre her hizmet bir yürüme mesafesi kadar yakın. çevrede cadde köşesinde girişte yeni başlayan bir site inşaatı var ve projeye göre binanın alt katlarından dükkanlar olacakmış buna ümit bağladım ama inşaat ne zaman biter de dükkanlar açılır Allah bilir. dediğim gibi buralar çok yavaş gelişen bir muhit. kırlık alanlar hala bomboş duruyor geleceği belirsiz bir şekilde. buralar çok durgun pasif yerler. buranın en hareketli yeri mahallenin cadde üzerindeki camiisi. ben fiziksel çevremin daha dolu ve daha canlı olmasını istiyorum. buraların yapısı insanı atalete hantallığa sürükleyen bir yapıya sahip. zaten bunu burada oturan yaşayan çoğu insanın kilolu oluşundan da gözlemleyebiliyorum. evde canları sıkılan ev hanımları arabalarına atlayıp uzak yerlere gitmekte şehir içinde çıkmakta buluyorlar çareyi. ama kafamdaki soru. "tek çare kendini dışarılara atmak mıdır?". bekledim sabrettim. bugün değişir yarın değişir derken. hatta muhite açılan en ufak bir ekmek büfesine en ufak gelişime değişime sevinirken yaş 20 iken 30 u buldu ve daha kaç 10 senelerim gidecek bilmiyorum.. çevremin şartları değişsin diye oturup beklemedim. değişim içten başlar diyerek,oturduğum evi sevebilmek için yıllarca çabalayıp evi sevilir hale getirdim yeni eşyalar aldım. dekore ettim. eski eşyaları değerlendirdim bir sürü yenilik yaptım evin içinde. ve gerçekten oturulur sevilir hale de geldi. aslına bakarsan şu anki evin içini seviyorum. ama bulunduğu yerin fiziksel koşulları aynen duruyor. bahsettiğiniz mp3leri uzun süredir zaten dinliyorum. üyelik tarihime bakıp da yanılmayın. bunun eveliyatı da var :) insan bazı çabalarının sonucunu hayatında geribildirim (feedback) niteliği taşıyan şeyler görmek istiyor. göremeyince de moralim bozuluyor.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? buraya içimi dökerek rahatlayabilmeyi umuyorum. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı kendine haksızlık etme eğlenceli babana dile getir defalarca ve defalarca buradan sıkıldığını ve daha iyi bir yere taşınmak istediğini söyle ama bunu sık sık ikna edici bir konusma ile... ikna kısmı sana ait gizli ikna ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi