19-06-2013, 04:06 PM
|
#132 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... bak yakında bir arkadaşımla deniyeceğim bir program geldi aklıma başlangıç süresi çok kısa olucak ve ilerleyen zamanlarda bu süre uzucak. Bu çalışmanın amacı olmak istemediğin halde sınırlayıcı inançlarının ortadan kaldırararak olmak istediğin kişiye dönüştürecek bri çalışma.. Çalışma görünürde çok basit uygularken zorlanabilirsin tabii uygulamak istiyorsan.. Kendini ve aileni şaşırtıcaksın tabii bu uygulamayı yaparsan. Uygulama basit. Olmak istediğin gibi hareket edicek ve bunun içinde hiçbirşey'in seni engellemesine izin vermiceksin.
Örnek veriyim. Diyelim ki ailemle aram iyi değil ve açıkcası dün'de misafirlerin gelmesine istemiyordum. Bunu gerçekten ben mi istiyorum tabikide hayır. Şimdi ise olmak istediğim kişiyi zihnimde bir kere canlandırıyorum ve pc başından kalkıyorum ailemin yanına gidiyorum konuşuyorum konuşuyorum sanki 19 yılın acısını çıkartıyorum aynen öyle bu duruma ailemde şaşırıyor. 5-6 yıldır arkadaşımla buluşmuyoruz. Aklıma hiçbir sınırlayıcı düşünce getirmemeye dikkat ederek arkadaşımı dışarı çağırmaya gidiyorum. Kendi isteğimle katları çıkıyorum ve arkadaşımı çağırıyorum. Dışarı çıkıp eğleniyoruz. Akşam oluyor ev'e dönüyorum. Yine herkes evde abimlede pek konuşmam normalde babamlada. Ne konuşucam diye düşünmeden olayın akışına bırakır ve onlarla konuşmaya başlarım. Aradaki buzları eritirim. İşte bu mod'a girdiğinde emin ol çıkmak istemiceksin.. Zihinsel Perhiz'e çok benzer bir yöntem. Eğer sınırlayıcı düşünmeye, olumsuz düşünmeye eğilimli isen tabii bu yöntemi uygulamadan önce zihinsel perhiz yöntemini uygulamanın sana şöyle bir +'sı olucak. Artık olumsuz hiçbir düşünceyi aklına getirmiceksin. ;).
__________________ https://twitter.com/yavyyu |
| |