![]() |
Sevdiğim var ama yapamıyorum beni seven ve benimde gerçekten gönülden sevdiğim biri var. her şey tamam ama bende değişik bi sorun var. onunla olunca nebiliyim böyle onunla yapamıcam gibi geliyo ama onsuzda yapamıyorum. onsuz geçirdiğim zamanlar zehir gibi geliyo bana. Ne onunla yapabiliyorum nede onsuz. Anlamıyorum çok karmaşık her şey. Sevmesine delicesine seviyorum ve oda beni çok seviyo istiyo ama benim bu halim yüzünden kızı hep yüzüstü bıraktım çok üzdüm tekrar döndüm ve hep beni kabul etti çok istedi beni. benim sorunum nedir arkadaş insan en sevdiği insanka neden olamaz ki. ne onunla yapabiliyorum nede onsuz |
Cevap: Sevdiğim var ama yapamıyorum heryerde olmak hiç bir yerde olmaktır fazla arpalardan kurtulursanız çözüm zihninizde belirebilir kendinizi suçlu hissediyor güvensiz hissediyorsanız sitedeki mp3leri deniyebilirsiniz |
Cevap: Sevdiğim var ama yapamıyorum Alıntı:
|
Cevap: Sevdiğim var ama yapamıyorum Seviyorsan yapacaksın . O seni seviyorsa 2 kere yapacaksın. Birbirinizi seviyorsanız ölene kadar yapacaksın. İş işten geçince yapamıyorum dediğin günlere lanet edersin. Seven sevdiğini böyle bırakmaz. Gerçekten seviyor musun ? Yoksa ona ihtiyacın mı var (şefkat meselesinden dolayı) . Gerçekten seviyor musun yoksa alışkanlıklar mı var ? bunları bir duşun. Sonra ne yapacaksan arkasında dur. |
Hem seviyorum ama hem de nefes alabiliyorum. Bunu çok kişi başaramaz. Pek çok insan sevdiği yanında değilse yaşayamaz, hayatı ıskalar. Oysa hayat salt o kişi değildir. Hayat senin varlığındır. Sana ait ve dair her şeydir. Kendi varlığındır hayat. Sevgimle actionsmile |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 AM. |