13-09-2010, 05:26 AM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1,168
51 Mesajinıza toplam 162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Mp3 leri dinleme sırası Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin, seni aramızda gördüğümüz için çok mutluyuz. Hele sigarayı bırakmak için çaba harcamam dünyanın en güzel olayı ... Ben 8 ay önce sigrasız yaşamı tercih ettim. Herkese ben sigarayı bırakmadım. Ben sadece sigarasız yaşamı tercih ettiğim için sigara ile vedalaşırken hiç bir zaman zorluk çekmedim. Çevremde sigarayı bıraktım diyenlerin pek çoğunun sigaraya tekrar başladığına şahit oldum. Ancak sigarasız yaşamı tercih edenlerin şu ana kadar hiç birinin tekrar sigaraya başladığına şahit olmadım. Ve ben sigarasız yaşamı tercih ettikten sonra , sigarasız yaşamanın bu kadar güzel olduğunu gördükten sonra sigara içen herkese sigarasız yaşamanın ne kadar güzel olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Sigarasız yaşamı tercih ettiğin için seni seviyoruz ve teşekkür ediyoruz.
Telkinler konusunda nacizane bir önerim olacak, ilk hafta suçluluk duygusu ile kendine güven telkinlerini dinle bir hafta sonra ego güven güçlendirici telkini ve sigarayı bırakma telkinini ilave etmeni önericem. Çünkü insan kendinle barışınca ve kendine güveni artınca bazı şeyleri daha kolay yapabiliyor. Ve sigarayı bırakmak için olumlu düşünerek bu sorunun üstesinden çok çabuk gelebilirsin. Şöyleki öncelikle şu cümleyi aklının bir köşesine yazmalısın, özellikle bir deftere yazarsan ne kadar çabuk kurtulduğuna sen bile şaşırabilirsin. SİGARASIZ YAŞAMI TERCİH EDEREK, SAĞLIKLI YAŞAMI SEÇTİM, BUNU VE DAHİ İYİSİNİ SEVGİYLE KABUL EDİYORUM.TEŞEKKÜR EDERİM ya da sana şükürler olsun allahım diyebilirsin. Sen senin için en uygun cümleleri yada sana enerji verecek etki yapacak daha iyi kelimelerle daha güzel cümleler kurabilirsin. Cümleyi kurduğun zaman kendini hangi kelimeleri kullandığın zaman için rahat ediyorsa öyle kullan.
Sigarasız yaşamı tercih etmek için çaba harcadığın için seni şimdiden tebrik ediyorum. Başaracağından eminim. Sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum senin için.
__________________ -Hayata gülümseyen gözler ile bakarsan, hayatta sana gülümseyerek bakar |
| |