13-03-2010, 12:35 AM
|
#7 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: cok aci:( Arkadaşlar fil başıboş değilmiş zaten parktaymış yani öldürmek isteseler izin verilirmi ilmiyoruz. Asıl meselede o değil bence Afrikanın yeşil, sulak ormanlarla kaplı olduğu için tarıma elverişli ve Ülkedeki başlıca yeraltı zenginlikleri başta krom, olmak üzere, altın, nikel, asbest, amyant, bakır, demir ve maden kömürü gelmektedir. Yani bıraksalar adamlar altın satarak karınlarını doyuracaklar yada tarım yapacak ekipman alacaklar. ama Madenlerin satışından sağlanan para açgözlü batının teşvik edip yönettiği iç savaşlada kullanılacak silahlar için harcanıyor. Açlıktan ölmeyenler iç savaşta ölüyor. Birileri altınları ucuza kapatıp işkembesini şişiririken altın için verdikleri değerinin çok altındaki parada yabancıya değil yine batılı silah üreticilerine gidiyor. Sonra bunların bazıları şişmiş işkembelerini okşayarak dünyaya insanhakları dersleri veriyorlar. Öffff çok kızmışım yine.
__________________ http://yapabiliriz.blogspot.com/
ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.
Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"
Başta kendimi sonra herkesi affettim. |
| |