24-10-2011, 07:55 PM
|
#15 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sosyal Fobi İçin olumlamalar... Alıntı: capar83 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar ben de yaşıyorum bu sfyi bayadır.Dün çok ilginç bişe oldu paylaşmak istiyorum 1haftadır Ankaradaydım seminer için gitmiştim neyse karanfil sokakta bi arkadaşımla oturduk tavla oynuyoruz neyse iki tane güzel sayyabBen dumjur oldum tanımıyoruz ikimizde kızları.Kızlardan birisi ya arkadaşımla iddaya girdik bu yakışıklının yanına oturamazsın dedi bende otururum dedim 5dakka oturup kalkcaz dedi.sonra karşıdaki şey dedi dudağından öp dedi kıza oha dedim noluyoruz :):)..
Gelelim burda benim aldığım mesaja ben kendime değer vermiyorum yakışıklı uzun boylu iyi bir işi olan bi erkeğim Allahtan daha ne isteyebilirim şükürler olsun ama kendime güvenim yok benim burda aldığım mesaj ben kendimin hiç farkına varamamışım başkaları senin farkına varıyor ama sen içinde saçma sapan bir girdapta yaşıyosun üstüne gidelim ve başkalarının düşüncelerini önemsemeyelim...görüşmek dileğiyle | Kizlar asmislar sanki biraz:) Bence bu bayanlarin kesinlikle ``Sucluluk Duygusu` telkinlerini dinlemesi gerek |
| |