01-10-2010, 03:00 PM
|
#10 (permalink)
|
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nasıl Yapacağım Lütfen? Alıntı: Egesu125 Nickli Üyeden Alıntı
Birkaç olay yaşayarak hayatımda bana zarar veren şeylerden uzak durmaya başarıyorum.Aşktan büyük zarar görmüş biri olarak aşktan hep nefretle bakıyordum.Bununlu birlikte öz benliğim oluştu(Kendinene güvenen,Mantıklı düşünen,seven ) biri olarak.Ve zamanın da da bol bol dua ederdim.Ki Bana yardım ettiğini adım gibi eminim.Çünkü yaşadım.Fakat birgün ki ogün önceden sevdiğiim birinin teklifini kabul edince.Herşey geri saymaya başladı.Teklifi kabul ettiğimde de ağlamıştım
.Ben kendime ihanet etmiştim.Uğraşmayacaktım bir daha.Ve ardından hayır dediğimi ilettim.Lakin bir işe yaramadı.Ve 1,5 yıl oldu.Hala kendimi affedemiyor.Mantıklı düşenemiorum..
Boşluklarla yaşıyorum.Bir şeye sarılmak istiyorum ama belirsizlerle doluyum.Benim öz benliğimi oluşturmak için illa duayamı ihtiyacım var.Tekrar önceki gibi için huzur mutlu ve mantıklı düşünen biri olmak istiyorum.
Acil cvp bekliyorum lütfen.Şimdi den teşekkürler |
Burada seni asıl üzen şey nedir? öncelikle onu açıklığa kavuşturmalısın sanırım,ve kendini affetmeye ihtiyacın varsa suçun ne?
Senin için anlamlı, doyumlu ve dolu bir hayat nasıl olmalı? sorusunun cevabı boşlukları doldurmana yardımcı olabilir....
Net değilsin görünen kadarıyla, yukarıda yazdıkların okuyana bir fikir vermiyor, asıl istediğin nedir onu ortaya koymalısın...
Sevgiler..... Mert |
| |