| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Kendini sevmek olumlaması... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ''Kendini Sevmek'' Bu olumlamayı, herhangi başka bir olumlama, ya da yönteme başvurmadan önce kullanabilirsiniz. Bu olumlamayı en az 1 ay boyunca hergün yaptığınızda, bir binanın temelini atar gibi, yeni hayallerinizin temelini güçlü ve kalıcı bir şekilde atabilirsiniz... Kendimi seviyorum... ''Kendim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ''Kendini Sevmek'' Bu olumlamayı, herhangi başka bir olumlama, ya da yönteme başvurmadan önce kullanabilirsiniz. Bu olumlamayı en az 1 ay boyunca hergün yaptığınızda, bir binanın temelini atar gibi, yeni hayallerinizin temelini güçlü ve kalıcı bir şekilde atabilirsiniz... Kendimi seviyorum... ''Kendim Olmayı'' Seçiyorum... Gerçek mükemmelliğin ''kendim olmak'' olduğunu bilirim... ''Kendim olduğumda'' güvende olurum. ''Kendimi Sevdiğimde'' güvende olurum. ''Kendimi Onayladığımda'' güvende olurum. ''Kendimi Affettiğimde'' güvende olurum. Kendim olduğumda ''tam ve yeterli'' olurum... ''Şimdi ve Burada'' olduğumda güvende olurum. Öyleyse bende... Kendimi herşeyim ile bir bütün olarak kabul ediyorum... Kendimi, olduğum gibi ve derinden kabul ediyorum... Kendimi Seviyorum... Kendimi Onaylıyorum... Kendimi Affediyorum... Geçmişimi sevgi ile arkamda bırakıyorum... Herkesi olduğu gibi kabul ediyorum ve Affediyorum... Hayata güven duyuyorum... Biliyorum ki, Dünya güvenilir ve dost bir yer... Kendimi, güvenle hayatın akışına bırakıyorum... Ve sonsuz Akla teslim oluyorum... Not:Olumlama bana ait değildir; yazan... Akın Berk Sürücü
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() teşekkür ederim . :)
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İşte bu benim aradığım olumlama. Çok teşekkürler.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() çok güzel teşekkürler =) |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ewett gerçektenn bu olumlamaya şuan bi arkadaşımınn buna gerçekten ihtiyacı vardıı
__________________ ...herşey çok güzel... ![]() bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2011
Tesekkür: 11
12 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bulduğumuz bulacağımız hiçbir olumlamanın faydası yoktur ki,biz olumlamaları kendimiz bulduğumuzda yararını görebiliriz.ben denediğim için biliyorum.benim ne sana,ne de senin bana ihtiyacın yok ki.senin rehberin aslında senin içinde başımıza her ne gelirse onu duyabilmemiz için.onu duymayıp kulaklarımızı tıkadığımız vakit,egomuzun rehberliğine kaldıkça haklı çabamız hiçbir zaman son bulmuyor.olumlamaların yararının şu şekilde sağlanacağını düşünüyorum sen önüne çıkan deneyimi(ki bu deneyimleri de içimizdeki o yüksek yer rehberliğinde kontrol etmeden,dışsal olumlamardan uzak sadece kendimiz ve yaşananlarla başbaşa kaldığımızda ve geçmişteki aynı deneyimlerle birlikte onları iç sesimizin söyledikleriyle değiştirmek)kontrol egonun sağladığıdır,içimizdeki rehberlik bunu reddeder,ve gerçek manada yarar sağlamaz,kendimizi kandırırız,ego bizi kandırır)sevgi herşeyin yapıtaşı,herşey saf sevgiye ulaşma çabası,kabul ve kucaklaşmadan sıkıntılar kapımızı bırakmaz.Bütün bu olumsuzlukları biz yarattık,aslında herşey saftı,ne haset,ne öfke,ne cinayetler insanı bu hale getiren şeytan değil insanın ta kendisi.yarattığımız sınırların içinde her geçen gün daralmak tam da yaptığımız bu.bilgi sorumluluk getirir bilgi çağındaki herkes herşeyin tam da olmasa farkında ama kimse bilinç çağına geçme cesareti gösteremiyor,bir kişi bile okuyorsa bu mesajı ne mutlu bizeki daha yakınız güzelliklere.Bir kişi bile birşeyler yapma gayretindeyse kaç kişiyi acı çekmekten kurtaracağız düşünsenize.iyi ki varsınız.
__________________ "ben içimde nasıl yürüyorsam,dışarıda da onlarla karşılaşıyorum." |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2012
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşım bu olumlama hep geniş zaman, bildiğim kadarıyla olumlamalar saece şimdiki zaman kipinde yapılıyordu acaba öyle olması gerekmiyor mu ? birde ben başka özsaygı ve kendini sevmek olumlamaları kullanıyorum bunu da ekleyerek birlikte yapsam bir sorun olmaz değil mi ? |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Kendini sevmek olumlaması... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ''Kendini Sevmek'' Bu olumlamayı, herhangi başka bir olumlama, ya da yönteme başvurmadan önce kullanabilirsiniz. Bu olumlamayı en az 1 ay boyunca hergün yaptığınızda, bir binanın temelini atar gibi, yeni hayallerinizin temelini güçlü ve kalıcı bir şekilde atabilirsiniz... Kendimi seviyorum... ''Kendim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi