Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun!

Uyarılar

Ö n y a r g ı .....

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Ö n y a r g ı ..... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ders 3 nasıl olur? insan zamanla değişir mi? örnekleri: Birkaç kötü deneyim ve sonrası nasıl davranıyoruz. Önyargınınız doğdu güle güle büyütün. İki ana kategoride değerlendirirsek 1. Kendi önyargılarımız.( Ben güzel konuşamam, okumayı hiç sevmiyorum, matematikten hiç anlamam, sakarım, en iyisi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi

Ö n y a r g ı .....

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-01-2010, 09:46 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Balıkesir
Mesajlar: 362
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Ö n y a r g ı .....

Ders 3 nasıl olur? insan zamanla değişir mi?
örnekleri: Birkaç kötü deneyim ve sonrası nasıl davranıyoruz. Önyargınınız doğdu güle güle büyütün.

İki ana kategoride değerlendirirsek

1. Kendi önyargılarımız.( Ben güzel konuşamam, okumayı hiç sevmiyorum, matematikten hiç anlamam, sakarım, en iyisi benim v.b. biçimindeki olumlu yada olumsuz önyargılrımız vardır. Genellikle bu tür söylemleri başkalarıyla paylaşmayız. Kendi beyin kasamızda kilitli tutarız.)

2. Dış etkenlerle ilgili önyargılarımız.( Zenciler hırsızdır, sarışınlar aptaldır, babam beni hiç sevmez, kızlar çok zekidir, beyaz en güzel renktir, şoförler cahildir gibi bir çok olumlu yada olumsuz dış önyargılarımız.)

Tecrübe ile edindiğimiz ve sonrasında da ona yapıştırdığımız bir etiket gibidir, kolay kolay değiştiremediğimiz edinilmiş ve unutmadığımız başarısızlık zincirinin halkarıdır önyargılarımız.

Edisonun yaptığı deneylerin olumsuzları önyargıya dönüşseydi şimdi odanınzı aydınlatan ampul olurmuydu?

Bisiklet sürmeyi öğrenirken hepimiz dengemizi kaybedip düşmüşüzdür.
Ancak daha fazla düşmeyi göze alamayanlar şu an hala süremediği konusunda , hatta kabiliyetinin olmadığı konusunda yanlış bir önyargıya sahipler.

Denizde bir kez boğulma tehlikesi geçiren birisinin bırakın yüzmeyi tekrar denemeyi bir daha denize bile girmeye cesaret edemediklerini görüyoruz.

Yukarıda aktarılanlar insanın farkında olmadan ( tecrübelerle) duygu,düşünce ve davranışlarının değişimidir.

Bizim yapmak istediğimiz ise farkında olacak biçimde ,tesadüfen değil bilerek ve isteyerek yapılacak değişimdir.
Doğruyla yanlışı ayırt etmek için eski öğretilerle yenilerini yan yana getirir tercihimizi yaparız. Bu karşılaştırmada eski tecrübeler bize engel oluyor mu? Başlamadan bitiriyorsak o önyargı duygusundandır. Başarı engellerinin ilk sırasında önyargı gelir.
Başarı için yeni şeyler öğrenmeden önce, bildiğini unut yeter!
Bir Amerikan atasözü "http://www.zaplat.com/video/kisa_fil...K%C4%B1sa_Film der. Kaybedenlerin arasında, kaybedenlerin felsefesiyle büyütülmüş biri, bir gün "kazanan"lardan olursa, içindeki "kaybeden" onu hiç yalnız bırakamayacaktır. Başarı ile ilgili yeni taktikler öğrenmeden daha önemli şey, başarı hakkında başarısızlardan öğrendiklerimizi unutmaktır!

Doğruyla yanlışı ayırt etmek için eski öğretilerle yenilerini yan yana getirir tercihimizi yaparız.eski öğretiler yenilerin öğrenilmesinde önemli bir değer taşır
Yanlış olan doğru zannederek eski öğretimize yerleşmişse bilmeden yeni öğretimizde de yanlışı seçme tehlikesi vardır.Annenin çocuğuna çaldığı yumurta için öğretisi pişirip yedirmek biçiminde olursa çocuğun izlediği banka soygunu filmi (yeni öğreti)eski yumurta çalma öğretisiyle yan yana gelir doğru biçimde tanımlanır.Çocuk büyüdüğünde yanlış olan doğrusuyla banka soymak için harekete geçer. Annenin hırsızlığı reddeden bir tavrı olsaydı,yumurtanın nereden geldiği onun kendilerine ait olmadığını çirkin bir davranış olduğu öğretilseydi hırsızlığın yanlış davranış olduğunu öğrenecekti. Çocuk izlediği soygun filminden sadece maceralı bir konu işlenmiş şeklinde yorumlayacak yapılan soygunu kınayacaktır. Onu kötü anlamda etkilemeyecekti.
Sizlerin de doğru bildiğiniz ama toplumun, yasaların kabul etmediği doğrularınız olabilir mi? Kendinize sordunuz mu ? Ben ders çalışırken doğru metot kullanıyor muyum? Ben anne babamla konuşurken gerçekten saygılı mıyım?.Toplum içindeki davranışlarımın hangileri onaylanmaz biliyor muyum? Kısacası doğruyla yanlışı ayırt edebiliyor muyum?



Ders 3 nasıl olur? insan zamanla değişir mi?
uygulama:Kendimi değiştirmeye nereden başlamalıyım ?

Sizlerden mevcut alışkanlıklarınızdan bazılarını seçip değiştirmenizi istiyoruz.
Evden okula yada işinize sürekli gittiğiniz yolların alternatiflerini kullanın.
Bindiğiniz toplu taşım araçlarından farklı olanları seçin. (Otobüs yerine vapur yada banliyö treni )
Sürekli aracınızı kullanıyorsanız, toplu taşım araçlarını kullanın.
Yemekte uzun zamandır seçmediğiniz mönüyü tercih edin.
Yeni bir gömlek alın ancak sürekli seçtiğiniz desenli olanlardan değil tek renk olsun yada tam tersi.
Hiç gitmediğiniz arkadaşınıza ev ziyareti yapın.
Bilgisayardaki tercih ettiğiniz oyunu başka bir oyunla değiştirin.
Sağ elinizi kullanıyorsanız tehlikesiz işlerde sol elini kullanmaya çalışın.
Yazarak ders çalışıyorsanız,okuyarak çalışmayı da deneyin.
O kadar çok ki size göre olabilecek değişiklikler, saymakla bitmez. Şu ana kadar davranmadığınız biçimde davranmaya başlayın. Tüm bu farklılıkların sizlerde yakın zamanda kendi özellikleriniz veya çevrenizde olup bitenleri değişik açıdan görebilmenize neden olacaktır.
Her şey bir yana alışkanlıklardan vazgeçmek zordur.Siz kendiniz için bunu başarabildiğinizi zamanla fark edeceksiniz.

Ders 3 nasıl olur? insan zamanla değişir mi?
bilgelerin yazarların söyledikleri:
Einstain’in şu sözünü hatırlatmakta yarar var. “İnsanların önyargılarını değiştirmek atomu parçalamaktan daha zordur.”

Mümin Sekban
Başarı için yeni şeyler öğrenmeden önce, bildiğini unut yeter! Bir Amerikan atasözü "bir maymunu ormanın içinden çıkarabilirsiniz ama ormanı maymunun içinden çıkaramazsınız" der. Kaybedenlerin arasında, kaybedenlerin felsefesiyle büyütülmüş biri, bir gün "kazanan"lardan olursa, içindeki "kaybeden" onu hiç yalnız bırakamayacaktır. Başarı ile ilgili yeni taktikler öğrenmeden daha önemli şey, başarı hakkında başarısızlardan öğrendiklerimizi unutmaktır!

Sokrates
Bir şey bilmediğim dışında başka bir şey bilmiyorum.Felsefe, neleri bilmediğini bilmektir.Bir şeyleri değiştirmek isteyen insan önce kendisinden başlamalıdır.Cahil insan kendinin bile düşmanı iken, başkasına dost olması nasıl beklenirKimseye hiçbir şey öğretemem, sadece onların düşünmelerini sağlayabilirim.Felsefe hayretle başlar.Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.Kainatta tesadüfe, tesadüf edilmez.
Ders3 nasıl olur? insan zamanla değişir mi?
değişim de karşılaşabileceğiniz olası sorunlar:
Alışılagelmiş gibi davranmak kolay , değişik davranmak yada düşünmek zordur. Önceki tutku ve alışkanlıklar çok yavaş ve zor değişir.
Yapmakta en çok zorlanacağınız dersimiz değişimdir.
İlk başlarda canınızı biraz sıkabilir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ö n y a r g ı .....

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Ö n y a r g ı ..... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ders 3 nasıl olur? insan zamanla değişir mi? örnekleri: Birkaç kötü deneyim ve sonrası nasıl davranıyoruz. Önyargınınız doğdu güle güle büyütün. İki ana kategoride değerlendirirsek 1. Kendi önyargılarımız.( Ben güzel konuşamam, okumayı hiç sevmiyorum, matematikten hiç anlamam, sakarım, en iyisi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.