| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sevgilim beni aramıyor bunalımdayım, Yok Artık.Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! sevgilim beni aramıyor bunalımdayım, Yok Artık. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevenler sonra da ayrılanlar beni anlar. bir arkadaşıma.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Balıkesir
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevenler sonra da ayrılanlar beni anlar. ![]() bir arkadaşıma. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir. https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents hayat hiç bir zaman adil değildir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Şehr-i şirin
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bundan tam olarak bir yıl önce bende deli gibi aşıktım ama o beni terketti sebebini bile bilmedim aylarca hep içime attım kahroldum ama sonuç ne oldu sıfıra sıfır elde var sıfır yani hiç değmezmiş şimdi bir başkasına aşığım hiç kimse vazgeçilmez değil
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 76
66 Mesajinıza toplam 319 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sadakat ne menem seydır sadakat.....!!!ölüm gibidir sadakat pazarlıgı olmaz.bir kere çizgiyi geçtin mı,yoktur dönüşü.gün gelir ihanet eden sadakat ister;sadaka gibi verilmez sadakat isteyen hepsini ister. SEVDİĞİNE SADIK KALAN ADAM,KENDİNDEN VAZGEÇEBİLEN ADAMDIR
__________________ ''Suskunluğum Asaletimdendir. Her Lafa verecek cevabım var,Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı diye ,Bir de Lafı söyleyene Bakarım Adam mı diye." |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 76
66 Mesajinıza toplam 319 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() BEN DOSTLARIMI NE KALBİMLE NE AKLIMLA SEVERİM.... OLURYA..KALP DURUR... AKIL UNUTUR. BEN DOSTLARIMI RUHUMLA SEVERİM O, NE DURUR NE DE UNUTUR!....
__________________ ''Suskunluğum Asaletimdendir. Her Lafa verecek cevabım var,Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı diye ,Bir de Lafı söyleyene Bakarım Adam mı diye." |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Balıkesir
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
hayatımda esaslı olarak dört bayan oldu sonuncusu şimdiki eşim şimdi kendimi öncekilereden daha mutlu hissediyorum. fark mutlak surette vardır.
__________________ içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir. https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents hayat hiç bir zaman adil değildir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bence aşk alışkanlığın hastalık hali çünkü aşk kendini başkasında bulma onunla kendini bütünleme öyleyse kendinizden vazgeçemediğiniz gibi aşık olduğunuz kişidende vazgeçemiyorsunuz.buda insanı acı çekmeye mecbur ediyor :( ama inanıyorum ki aşık olunan kişide kendinizi bulsanız bile kimse vazgeçilmez değildir insan beynine beyni de kalbine hükmedebilir diye düşünüyorum...:) |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Tesekkür: 9
5 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hayatımın son 10 senesini beni bırakıp giden sevgilimin geri gelmesi ümidiyle (çünkü geleceğini söylüyor hala kendisi yurt dışında) geçirdim ama şarkılarda olduğu gibi gidenler dönmüyo arkadaşlar ben sağlığımı hem bedenen hem ruhen kaybettim hala gelecek diye bekliyorum hayatıma kimseyi sokmuyorum. bu siteye gireli henüz bir hafta oldu yazılarınızı ve telkinleri dinliyorum. Bende bu saplantı haline gelmiş aşkımdan vazgeçip hayata dönebilirmiyim sizce. Doktorlar çare olmadı ilaçlar olmadı şimdi bunu deneyeceğim. Ben ne beynime nede kalbime söz geçiremedim. |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 13
59 Mesajinıza toplam 245 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() aşkın sonu iyi biterse tatlıdır kötü biterse acı.
__________________ Bende evrenin sırlarına ulaşıyorum, Sonsuz bir kaynakla ilişkideyim, Kendimi iyi hissediyorum yaptığımı iyi yapıyorum ,Evrenin bana sunduğu bütün güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum.Teşekkür Ederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) | |
Tesekkür: 9
5 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! sevgilim beni aramıyor bunalımdayım, Yok Artık. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevenler sonra da ayrılanlar beni anlar. bir arkadaşıma....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi