| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sevgilim beni aramıyor bunalımdayım, Yok Artık.Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! sevgilim beni aramıyor bunalımdayım, Yok Artık. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevmek, hele bir insanın kayıtsız şartsız sevebilmesi. Gözü hiçbirşeyi görmeden onu sadece onu düşünmek ve tutkuyla sevmek. Uğruna canımızı verebileceğimiz o değerli insan. Bir gün aniden sırtını size döndüğü an. Bittiğiniz an. Evet dostlar acı hem de çok acı. Belki ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Balıkesir
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevmek, hele bir insanın kayıtsız şartsız sevebilmesi. Gözü hiçbirşeyi görmeden onu sadece onu düşünmek ve tutkuyla sevmek. Uğruna canımızı verebileceğimiz o değerli insan. Bir gün aniden sırtını size döndüğü an. Bittiğiniz an. Evet dostlar acı hem de çok acı. ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir. https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents hayat hiç bir zaman adil değildir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 11
80 Mesajinıza toplam 349 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Çok güzel bir yazı teşekkürler ![]() Aşk; doğru kişiyle olduğunda güzeldir.. bunu unutmayın. Şunuda söyleyeyim ki tam emin olmadan hiç kimseye fazlasıyla değer vermeyin sevmeyin bağlamayın kendinizi... |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Türkiye\Van-Erciş
Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() Aşk bizi mutlu ediyor.çünkü onun sayesinde kurtuluyoruz bilincimizden ![]() Aptal bi aşığa dönüşmek zevk veriyor bize.Akıl devreden çıkınca doğaya dönüyoruz.Daha sonra aşk bitiince kendimizi doğaya ait olmadığımızı anlıyoruz ve mutsuzluk süreci başlıyor... ![]() ![]() ![]() AŞK GÜZELDE BİTİRMESİNİ BİLRSEK:. ![]() HADİ AYRILIĞIN BİLE TADINI ÇIKARALIM ![]() VE...Ayrıldığımızda üzülüyorsak sevinelim ![]() ![]() İyi AKşamlaar HErkese!!! ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Florya
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Aşk denilen şey, insanın kendi içerisinde yaşadığı yüce bir duygudur. Bu duyguyu temsil ettiğini düşündüğünüz birisi olabilr ama aynı fikirde her zaman kalmayabilir. Veya sizler aynı aşkı paylaşıyor ve mutlu iken başka birileri bu sevdayı çürütebilirler. Tam bir aşkın mümkün olabilmesi için bu durumdan sizlerle ilgili herkesin hoşnut kalması gerekir ki, bu da biraz zor zanaattır ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Türkiye\Van-Erciş
Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() YHA bende zaten hep bu çevreden çektim !! ![]() Siizi Ateşe verecem böyle devam ederseniz ![]() GErçektende dediğiniz gibi birilerinini memnun olması ne kadar gereksiz ama o kadarda durumu etkileyen bişe . ![]() İnsan hayattta gördüğü iilginç şeyler sonrası bundan sonra başka bişeey lere şaşırnmıyacam desede insanaı şaşırtan binlerce şey var.Gördüğümüz klasiklerden biri mesela ikigenç sever birbirini neymiş aile neymiş çevre ![]() ![]() ![]() İYİ AKŞAMLR:..(ÇARELER ÇARESİZ) |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 11
80 Mesajinıza toplam 349 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() birde şöyle bi durum var. herhangi bi sebepden ayrılınınca hala umudu oluyo insanın unutamıyosun eğer umut veriyorsa diğer kişi.. bu sürede zaman öyle çabuk geçiyorki hiç anlamazsınız belki aylar belki yıllar. sonra tamamen unuttuğunuzda ise ben ne kadar aptalmışım o kadar süre bekledim diyorsunuz o yüzden. giden gitsin sen şarkılar söyle içinden.. (: fazla bekleme yapma asvalt yapışırr :) :) |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 445
42 Mesajinıza toplam 368 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Yazdıklarınızı okurken okadar kolay geliyorki yapmak evet yapabilirim diyor insan. Ama işte yaraları sarmak, zaman herşeyin ilacı doğru yaraların verdiği acılarda zamanla birlikte geçiyor doğum gibi nasıl doğum anında anneye bu acı bitmeyecekmiş gibi gelirse çekilen acıda bitmeyecekmiş gibi geliyor. Geçecek biliyor insan o sürede ayakta kalmayı nasıl başaracak onu bilmiyor işte.
__________________ “Ey İnsan!Sen kendini etten ve kemikten ibaret zannedersin; oysaki alem-i ekber(büyük evren) senin içinde dürülüp gizlenmiştir”. (Hz. ALİ) Seni Seviyorum.. Teşekkür Ederim.. Lütfen Beni Affet.. Özür DiLerim.. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir. https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents hayat hiç bir zaman adil değildir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() baktım da, genellemeye dayalı yorum yapılmışş. . Ne kadar doğru?? |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() | ![]() Gnr, çok güzel bir benzetme, güldüm durdum. Dikkat edersek hep acı olan, sıkıntı üzüntü veren cefalı işlere doğamız gereği çok meraklı ve istekliyiz. Örnek verelim. Çocuk sahibi olmak,aşktan sonra da sıradaki istek vazgeçemediğimiz arzuladığımız diğer konu. Sonra mı sonrasını hepimiz kendimize sorarsak benzer cevaplar alırız. ![]() ![]()
__________________ içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir. https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents hayat hiç bir zaman adil değildir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! sevgilim beni aramıyor bunalımdayım, Yok Artık. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevmek, hele bir insanın kayıtsız şartsız sevebilmesi. Gözü hiçbirşeyi görmeden onu sadece onu düşünmek ve tutkuyla sevmek. Uğruna canımızı verebileceğimiz o değerli insan. Bir gün aniden sırtını size döndüğü an. Bittiğiniz an. Evet dostlar acı hem de çok acı. Belki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi