18-01-2012, 06:35 PM
|
#86 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Neden Yorumlar Bu Kadar Çok? Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
siteyi daha aktif hale getirmek için bir öneride bulunmak istiyorum...belki garip veya saçma gelebilir bazılarımıza ama yine de söyleyim...
renklerin insan ruhuna etkisi tartışılmaz bunu çoğumuz biliyoruz....bence sitenin renkleri mavi yerine pembe veya turuncu gibi daha ışıklı daha enerji verici daha davetkar bir renkte olabilir diye düşünüyorum....
buz mavisi renk biraz siteye mesafelilik, sakinlik durgunluk ve ciddiyet havası veriyor gibi....belki üyelerin aktif olarak katılıp yorum yazmasını azaltıyor olabilir... | Bu bayadır düşünülen bir şey... Hatta olacaktı ancak sebebini hatırlayamadığım sanıyorum teknik bir nedenle iptal oldu. Saçma bir öneri değil kesinlikle. Bizim de istediğimiz bir şey. Çok güzel ve değişik bir hava katacağına düşünüyorum.
Ben mavinin hayır mesajı verdiğine inanıyorum. Turuncu ya da pudra renkleri önermiştim vaktinde. Güzel bir öneri.
Sevgiler. |
| |