11-01-2015, 02:48 AM
|
#5 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 64
51 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Atakan Bey acil bakarmısınız Merhaba Uğur Bey.Atakan Beyin yaptığı doğru,saygı duyarım,benim burda isyanım şansıma.
Aynen onu bende düşündüm bu nickleri nette bakındım biraz.Aslında sizde yardım edebilirsiniz belki.Sizin daha önce paylaştıklarınıza bakmıştım bilgili biri olduğunuz belli.Benim şimdi burda mucizevi birşeye ihtiyacım olduğu için iki nokta tekniğini çok iyi uygulayan birine ihtiyacım var.Bahsettiğim matrixe hükmedindeki iki nokta tekniği,siz yaptınızmı daha önce bunu.Birde madem hazır konu açılmışken aradığım kişilerden bahsedersem daha iyi olur.Kendilerinin yazılarını inceledim biraz.
stormguard=Bu arkadaş iki nokta tekniğini yutmuş resmen.matrixe hükmedindeki hemen hemen herkeze o rehberlik etmiş resmen.Ama ne yazıkki yıllardır siteye girmiyor.
TR-ance=Bu arkadaşta bu tekniği çok iyi uygulayanlardan,hatta kendisi orjinal yoga sistemleriyle uğraşıyor.Bu çok iyi birşey.Orjinal yoga yapan bu tekniği çok iyi uygular ve enerjisi çok yüksek olur.O yüzden kendisinden yardım almayı çok isterim ama malesef 1 yıldır siteye girmiyor.
MuminOKAN=Kendisinin bazı yazılarını okudum.O da bu tekniği iyi uygulayanlardan,diğerleri kadar iyi uygularmı bilmem ama bu konularda bayağ bilgili olduğunu farkettim o yüzden danışmak için kendisiyle iletişim kurmayı istedim.Belkide bana yardım edebilecek kişi odur.Kendisi siteye nadir giriyor.Mesajlaşmaya kalksam çok uzun bir süreç olur.Malesef benimde kaybedecek vaktim yok. Benim bu kişilerin ismini verip açıklama yapmamın nedeni derdimi daha iyi anlatabilmek ve belki bu kişiler tesadüfen bu yazıyı görürler ve ortaya çıkarlar :) hatta belkide forumda yardım edebilcek başka biri çıkar.
Sizede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bu arada |
| |