![]() |
Pilates ile Zayıflamak Mümkün mü? HTML-Kodu: <object width="450" height="404"><param name="movie" value="http://www.uzmantv.com/getswf/nT0rdrPdhtH" /><param name="WMode" value="Transparent"><param name="allowNetworking" value="all"/><param name="allowScriptAccess" value="always"/><embed src="http://www.uzmantv.com/getswf/nT0rdrPdhtH" wmode="transparent" width="450" height="404" name="player" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" /></object> |
beni zayıflatmadı valla sadece kasları sıkılaştırıyor ve vücudu düzgünleştiriyor |
Wampirellaya katılıyorum sadece kasları sıkılaştırıyor, esneklik kazandırıyor. Pilatesi bıraktığınızda vücudunda kendini bıraktığı söyleniyor bundan pek emin değilim çünkü hala spor yapıyorum. :) blissy |
kesinlikle bırakıyor vücut kendini ben bizzat yaşadım |
Cevap: Pilates ile Zayıflamak Mümkün mü? Pilates bir kardio egzersizi değildir, bir nevi fizik tedavidir.zaten hapishanedeki mahkumların sırt ağrılarını dindirmek amacıyla fizik tedavi amaçlı ortaya çıkmıştır.Kilo vermeye değil vücudu şekillendirmeye yani omurları düzleştirmeye esnekliği arttırmaya faydası olur, kaslardaki gerginliği alır, esnetir..rahatlatır.. Ancak bir pilates egzersizi yaptıktan sonra kardio yaparsanız mükemmel yağ yakarsınız. hiçbir zaman yağ yakan bir spor olduğunu düşünmeyin. Taebox step zumba spinning vs gibi tempolu derslere oranla farklı bir egzersiz türüdür. çünkü pilateste kaslar şişmez, kasları uzatır..yani ince ve fit görünmenizin sebebi kasların esnemesi uzaması. |
Cevap: Pilates ile Zayıflamak Mümkün mü? Alıntı:
hayatınızda hiç spor salonuna gitmeseniz bile sadece merdiven çıkarak yada kısa mesafelere yürüyerek yaşamınıza çok şey katarsınız. Yürüyüşün maliyeti sıfırdır. Herzaman yapılabilir..açık havada yapılan yürüyüş insanda mutluluk hormonlarını çalıştırır ve daha çok mutlu olursunuz..malum insanlarımız önemli günler öncesi spor yapıyor, kısa zamanda hızlı sonuç :( sonrası malum hızla alınan kilolar ve vücutta oluşan hasarlar..selülit, çatlak vs..televizyonlarda görürüz harika vücutlar..insanlar bütün kış yiyor, sonra tatil döneminde bir diyet bir spor bir masaj seanslarına başlıyor..sonra yaz sonra bozulmuş bedenler.. sporu bir yaşam biçimi halinde görmeli ..spor dostluktur, spor mutluluktur, spor başarıdır..spor güzeldir :) |
Cevap: Pilates ile Zayıflamak Mümkün mü? Evet Bale sana kesinlikle katılıyorum. Beden eğitimi öğretmeniyim. Aynı zamanda plates eğitmeniyim. Hareket etmek için kendimize bahaneler üretmeliyiz bu bizde zamanla alışkanlık yapacaktır. Sıkıştırılmış bir zamanda spor yapmanın kimseye faydası olamaz. Hareket yaşam şeklimiz olmalıdır. Wampirella sen vücudunu bıraktığını nasıl söylersin 24 saat zıplıyorsun başımı döndürüyorsun seni izlerken bilgisayarım bile havaya zıplıyor.. Senin kasların gelişmiş ve mükemmel olmalı yanlış giden bişey mi var yoksa tembellik mi hı? smil56 |
Cevap: Pilates ile Zayıflamak Mümkün mü? platesi düzenli olarak yapmadım am ebru şallıya çok imrendim doğrusu..dengeli besleniyor ve uzun zamandır düzenli plates yapıyor..çok sağlıklı ve fittt... |
Cevap: Pilates ile Zayıflamak Mümkün mü? Alıntı:
Sevgiyle kal.actionsmile Alıntı:
Vücudumu düzgünleştirmişti ancak kilo vermemiştim. Bıraktıktan sonra vücudum da bir süre sonra eski haline döndü. Alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Ben tekrar başlamayı düşünüyorum. Tarihini belirledim. İnşallah uygulayabilirim. ttli3 |
Cevap: Pilates ile Zayıflamak Mümkün mü? Pilates sakin ve durağan hareketlerin egzersizidir benim tabirimce.Sıkılaştırır,inceltir,duruşu düzeltir,sağlığa faydalıdır ancak kilolu bir insanın sadece pilatesle zayıflaması mümkün değil.Bir iki kilo fazlalık için ideal olabilir ancak hatırı sayılı kilolarda cardio yapılması şarttır.3 gün cardio 3 gün pilates olabilir mesela. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 AM. |