Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Konu Dışı Kategoriler > Pratik Bilgiler

Uyarılar

düzenli olma rehberi

Konu Dışı Kategoriler ve Pratik Bilgiler düzenli olma rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eylül'ün en sevdiğim yanı, beraberinde düzen ve güven duygusunu da getirmesi olmuştur. Güneşin verdiği özgürlük ve rahatlık bir süre sonra yormaya başlayınca, evimde biraz daha kapalı, daha içe dönük ve kendi kendine yeten bir düzene geçmek isterim. Bu duygu geldiğinden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Pratik Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Pratik Bilgiler nerededir kimdir Pratik Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Pratik Bilgiler hipnoz Pratik Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Pratik Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Pratik Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

düzenli olma rehberi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2009, 02:25 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart düzenli olma rehberi

Eylül'ün en sevdiğim yanı, beraberinde düzen ve güven duygusunu da getirmesi olmuştur. Güneşin verdiği özgürlük ve rahatlık bir süre sonra yormaya başlayınca, evimde biraz daha kapalı, daha içe dönük ve kendi kendine yeten bir düzene geçmek isterim.

Bu duygu geldiğinden beri evimin içinde dolaşıyorum.

Romantik dokunuşları seven ben, bu sefer mantığımın sesini dinlemeye kesin karar vermiş durumdayım. Bir kere evim renklenecek. Beyazın verdiği duygu bambaşka ve hayatımızdan da hiç çıkmaması lazım, ama sonbahar evim için farklı lezzetler arıyorum ve düzen.

Yaz ayları ateş elementinin etkisindeydi, şimdi hava elementinin vereceği rahatlığı yaşayacağız. Evimde bunun ilk işareti güzel bir giyinme odası oluşturmamla başladı. Ayakkabılarım için bir dolap aldım, hatta her biri için de kutular. Onları giysi dolabımın yanına yerleştirdim. Artık hiç biri ortalıkta dağınıklık yapmıyorlar.

Düzen duygusu, aynı zamanda başka konularda özgürlük sağlar. Yeni dolabım etrafı o kadar güzel topladı ki, yatak odamda kuzey duvarımda hoş bir makyaj masası için yer açabildim.

Eğer siz de benim gibi çok kutu sevenlerdenseniz, bu sonbahar evinizde her şey için bir kutu edinin derim. Makyaj malzemelerim için gri- mavi bir kutu, takılarım için leylak rengi bir kutu, çoraplarım için ekru bir kutu edinerek başladığım kutu maceram arkadaşlarıma da yayıldı. Hele de çocuklu olanlar, bu yöntemi çok ''faydalı ve de sevimli'' buldular. Hatta bir arkadaşım her odanın duvar rengine uygun kutular bulmayı başardı. Kutu heyecanımız ne zaman geçecek bilmiyorum, ama ben raflardan kapalı dolaplara geçişi başlattım.

Konu düzen olunca sadece raf, dolap ve kutu ile bir yere kadar gidilebiliyor tabii, esas konu evin düzen içinde akabilen, enerjik bir sonbahar evi olabilmesi. Bunun için bazı duvarlar çok işinize yarayacak. Evlerimizin kuzey ve kuzeydoğu yönleri enerjinin çok daha yoğun olduğu, daha sakin ve hafif eşyalarla döşememiz gereken bölgelerdir. Evin tüm enerjisi bu bölgeden içeri dolar; sohbet ortamları bu bölgelerde yoğunlaşır; kendimizi bu bölgelerde daha canlı ve enerjik hissederiz. O zaman şimdi sıra kuzey duvarlarına yumuşak, hafif parlak ve canlı duvar kağıtları döşemeye geldi; mümkünse gri, kahve, başak sarısı, gümüş, acı kahve, gri- mavi, ekru ve bej tonlarında çok da desenli olmayan duvar kağıtlarını her yerde bulabilirsiniz. Sadece bir tek duvarınızı kaplayacaksınız ve evinize düzen duygusunu geri getireceksiniz: Yemek masanızın arkası, yatak başucunuz, mutfağınızda yemek yediğiniz bölge, banyonuzda boş olan duvarınız, sevdiğiniz kanepenin arkası bu iş için uygun.

Sonbahara mümkün olduğunca beyaz, gri, gümüş ve başak tonlarında girin;
eviniz kutu ve raflarla düzene alışırken, siz de duvar kağıtlarınızla bu düzene yeni bir enerji katın, ama dediğim gibi işin sırrı sadece tek bir bölgede olması... Sonra sıra şık ve romantik aydınlatmalara, yeni sandalyelere ve de puflara gelecek. Bu kış onları her zamankinden çok seveceksiniz, çünkü çok parlak ve renkli olacaklar..Ve bu sonbahar biraz kalıplardan çıkma şansı tanıyacak bize, eğlenceli, romantik, düzenli bir eve kimse hayır demez sanırım...

Dr. Mimar Lerzan Aras, her ay bir okuyucumuzun kişilik özelliklerinden

yola çıkarak dekorasyon önerilerinde bulunacak. Ona e-posta atın!

Meray İltan Terzi, 23 Şubat 1968 Eskişehir doğumlu, Eczacı, yaz aylarını çok seviyor, yaşamdan beklentisi huzur. Bunu evine de yansıtmak istiyor. Ahşabın sıcaklığı, antikaların verdiği yaşanmışlık duygusu onun için önemli, ancak kalabalık ve çok eşyalı mekanlarda rahat etmiyor.

ÖNERİLER:
Balık burcu, yükselen ve ay burcu yay. Bu birliktelik ateş elementinin çok yüksek olmasına sebep oluyor. Antika sevgisi bu yüzden. Hava elementi de aynı oranda yüksek olduğu için, birbirlerini olumlu yönde destekleyen bu iki element onun değişimi seven, yeniliğe açık, rahat ve konforlu ve kişiye özel mekanlar isteğini belirtiyor. Akşam eve geldiğinde rahat edebileceği bir düzen gerekli. Onun için en rahatlatıcı mekan banyo. Banyoda büyük bir duvar aynası, halısız taş ya da parlak seramik bir zemin, beyaz ve leylak rengi havluları sevebilir. Sade, herşeyin kutularda ya da raflarda tutulabildiği bir düzen onu rahat ettirir. Çalışan bir anne olduğu için evde düzen onun için önemli. Bunu sağlamak için salonda büyük kahverengi yumuşak bir köşe kanapesi ile işe başlayabilir. Biraz toprak tonlarına gitmekte fayda var. Kahverengiyi gümüş rengi aksesuar ve çok açık başak sarısı tonları ile aydınlatabilir. Küçük aksesuarlar yerine büyük parçalar, bol yastık ve yumuşak bir halı öneriyorum. Her şey fonksiyonel olmalı, Kırmızı ve çok parlak objeler onu rahatsız edebilir. Salonda sehpaları için sade abajurlar, büyük avize, aplikler ile cam ve kristal şamdanları sevebilir.

Kaynak:Evdergisi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks