Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| venüs'ün ışıltısında güzel günlere ilk ''merhaba''
Baharın güzel günleri başladı. Dolabımdan ince ayakkabılarımı ve en sevdiğim pardesümü çıkardım. Evim için ise bu sefer farklı bir ''hoş geldin bahar'' düzenlemesi yapmaya karar verdim; evde bir bahar partisi düzenleyeceğim...
Hafta sonu parti alışverişine çıktım. Eve döndüğümde elimde paketlerde bakın neler vardı: 2 adet hasır kapaklı kutu, 2 adet büyük beyaz seramik vazo, pembe, gül kurusu ve beyaz renklerin karıştığı minik çiçek desenli 4 adet saten yastık, 1 tane yeşil ahşap tepsi, 1 büyük yuvarlak gri patine tabak, 2 adet kırmızı cam kase, 6 tane yastıklarımla aynı örnek kupa, 2 tane mürdüm rengi parlak mumluk, içinde kır ve çocuk resimleri olan 4 adet açık renk ahşap çerçeveli küçük tablo, 1 kutu suda yüzen mor anemon çiçeği mum - en çok onları sevdim - soluk pembe saten ve kadife karışımı bir koltuk örtüsü, kenarları Fransız danteli işlenmiş pembe beyaz Amerikan servisleri, ekru üzerine minik mor ve leylak çiçekleri ile yuvarlak bir masa örtüsü, uçuk pembe şapkalı bir abajur ve renkli akide şekerleri....
Eve gelince fark ettim ki vitrinde pembe, leylak ve kırmızı tonlarında, çiçek desenlerinde ve de saten ne varsa toplamışım. Aslında çok da iyi oldu. Bu bahara Venüs etkisi ile girdik. Venüs, cazibeli, çekici ve açık olan herşeyi sever, yaşamdan tat aldığınızı hissettirir. Boğa burcunda ilerlediği şu günlerde, evimize sahip çıkmak, sade ama güzel olanı ortaya çıkarmak, rahat ve konforu biraz daha fazla yaşamak ve lezzetli bir ortam yaratmak için en uygun zaman.
Her zaman evimde romantik bir hava sevmişimdir. Venüs'ün boğaya girmesi ile birlikte evimde romantizm rüzgarları daha çok esmeye başladı.
Hani geçen ay yaptırdığım çiçek raflarım vardı ya onların üstünde şimdi mor, pembe sümbüller, beyaz - mor anemonlar ve lisyantuslar var. Salonum çiçek bahçesine döndü ve de güney duvarım.
Aralarına minik tabloları astım. Toprak elementi evin güneyinde yoğundur. O bölgeyi daha iyi kullanayım diyerek, arkadaşlarım için hazırladığım masayı da çiçek raflarımın altına çektim.
Alışveriş torbalarım boşaltıldı ve salona yerleşti. Güzel oldu, daha bahar açılışını yapmadan bir arkadaşım gelip gördü; ''Bu evde hoş bir gülümseme olmuş, biraz da ruhun iyimser bakıyor galiba'' dedi... Aslında haklı. Pembe, sevin ya da sevmeyin iletişim için ve de bahar için vazgeçilmez bir renktir. Bu sene Venüs'ün konumundan dolayı kırmızı ile birlikte çok cesur kullanabilirsiniz ve etkisine gerçekten şaşırabilirsiniz, vee tüm etkiyi tamamlayan sateni sakın unutmayın...
Bahar, ruhuma çok yumuşak bir dokunuşla kondu. Kendimi daha sakin ve değişime açık hissediyorum. Biraz önce penceremin önüne oturdum, yaşamı keyifli kılan nedir diye düşündüm, aslında belki de bunu bana düşündürten pembeler, çiçekler, satenlerdi, ama ruhumda farklı bir kıpırtı hissettim; belki de Venüs böyle bir şeydi. Canlı, romantik, biraz neşeli ama hepsinin özünde güzelliği hissettiren... Bu bahara keyifle hoş geldin deyin, Venüs etkisi umarım sizin de ayaklarınızı yerden keser....
Dr.Mimar Lerzan Aras, her ay bir okucumuzun kişilik özelliklerinden yola çıkarak dekorasyon önerilerinde bulunacak. Ona e-posta atın! *Yonca Yavuzel, 13 Temmuz 1967 Ankara doğumlu bir biyolog. Kızı ile birlikte deniz gören bir apartman dairesinde yaşıyor. İçinde şöminesi olan bir ev hayali var. Çok büyük ve çok küçük objeleri, pembe ve sarıyı sevmiyor. Akşamları salonunda keyif alarak oturmak ve dinlendiğini hissetmek istiyor. *Önerilerim: Yonca Hanım yengeç burcu özelliklerini taşıyor, ama yükselen burcu kovanın özgür ve sıradışı hallerini de seviyor. Ay burcu terazide olduğu için düzenli ve dengeli bir yaşam istiyor. Özellikle hava ve toprak elementi çok
yüksek. Özgür olduğu kadar, kendini ait hissetmek isteyeceği, ondan izler taşıyan bir mekana gereksinimi var. Evi gündüzleri çok fazla yaşayamadığı için, akşam saatleri canlanan bir salon önerisi ile işe başlayacağız. Yonca Hanım için en uygun renkler, vizon, parlak gri, yeşil, açık kahve, turuncu tonları ve araya serpiştirilmiş dore. Renkli cam, yumuşak halılar, örtüler ve kumaşlar. Beyaz ya da gri tonlarında büyük bir kanepe ve önünde aynı tonlarda büyük bir halı ile ilk değişim yapılabilir. Yer tepsileri, koyu renk kaselerde yüzen mumlar, tek duvarı kaplayan kadife kabartmalı duvar kağıdı, kahverengi raflar ve tek kişilik bir koltukla oluşturulan kitaplık köşesi ile akşam saatlerinde dinlenebileceği bir köşe yaratabilir. Dikdörtgen sehpalar, uzun ve koyu renk çiçekleriyle beyaz vazolar, beyaz çay takımları, düz abajurlar, büyük dore çanaklar ve simetrik yerleştirilen açık renk, ahşap çerçeveli modern tablolar keyif köşesinde vazgeçemeyeceği eşyalar olacaktır.
Kaynak:Evdergisi Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |