merhabalar atakan bey.aranıza katılalı henüz 15 gün oldu.buradayım.daha önce düşüncemde bana ışık tutacak birilerinin varlığını okadar çok istedim ki sizleri karşıma çıkardı.belki söylediğim şeye çok güleceksiniz ama tam 8 gün öncesine kadar üstelik çok uzun bir zamandır ruhumun beni terkettiğini zannediyordum.ya bir yol bulacak,ya bir yol açacak yada yolcu olmaktan vazgeçecektim.ücretsiz olarak foruma eklediğiniz telkinleri 10 gündür düzenli bir şekilde dinliyorum.ve 8 gündür kendimi çok hafiflemiş,rahatlamış ve arınmış hissediyorum.hayata karşı artık daha olumluyum.bazen sebepsiz yere kendimle konuşurken buluveriyorum kendimi.önceleride çok konuşurdum kendimle ama şimdiki gibi değil.bu iyi halimi tamamen sizlere borçluyum.ve içimdeki ses bana herşey güzel olacak diyor.inanın bunları bana yakınlarım söylediğinde onlara kızardım.ama şimdi tamamen kendi kendiliğinden çıkıveriyor sözcükler.kendimi sürekli olarak bir geminin paslanmış dümeninin başında hayal eder oldum.dümeni tamamen ele geçirmişim var gücümle çevirmeye başlıyorum.artık rüzgarın ve akıntının beni kendi kafasına göre sürüklemesine izin vermiyorum.bu ilhamı ve cesareti sizin sayenizde çok ama çok uzun bir zaman sonra yeniden yakaladım.mutluyum çünkü artık bir amacım var.bütün bunları neden buraya yazdığıma gelince benim size daha önce belirttiğim gibi eğer şüphe duyan insanlar varsa okusunlar diye.tereddüt ettiğim için sizden gerçekten özür dilerim.böyle bi zamanda bu kadar güzel ve amacı tamamen insanların faydasına olacak bilgiyi burada bizimlr hiç bi karşılık beklemeden paylaşan başta Atakan bey ve onun değerli arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.bu işten tabiki birşeyler kazanacaksınız ki bu sizin en doğal hakkınız.umarım emeğinizin karşılığını layığıyla alırsınız.tekrar teşekkürler.iyiki varsınız iyiki varız.sevgilerle......