Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/)
-   -   I Ching Denemeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/226932-i-ching-denemeleri.html)

ruhsal 25-01-2009 02:02 AM

sorumun cevabı değildi. fakat hemen her konuda otomatik düşüncelerimin olduğu doğru :)) teşekkürler..

hayatimdegisti 25-01-2009 02:05 AM

Alıntı:

ruhsal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307507)
sorumun cevabı değildi. fakat hemen her konuda otomatik düşüncelerimin olduğu doğru :)) teşekkürler..

Bazen tam soruya yanit yerine sizin o an bilinçaltınızda takili başka bir soruya da yanit gelebiliyor...

Birde burada amacımız zamanla gelistirmek bu tekniği benim de zaman zaman emin olmadan baktiğm oluyor konu ilerledikçe sezgiler artacak ve daha net yanitlar gelecektir...

blissy

ruhsal 25-01-2009 02:39 AM

size sorumun harflerini yazdıktan sonra (daha sizden cevap gelmeden) soruma konsantre oldum ve gözlerimi kapatıp kütüphanemden rastgele bir kitap seçtim. gariptir ki, yayınlanma aşamasında emeğimin geçtiği, her satırını hatta her sözcüğünü tek tek bildiğim, karakterlerini her an yanımda olan kişilerden çok daha iyi tanıdığım bir romandı seçtiğim. yine soruma konsantre olup gözlerimi kapatıp rastgele bir sayfa açtım. diyalogların olduğu bir sayfaydı. ve sanki karakterlerden biri benim sorumu soruyor diğeri ona cevap veriyordu diyaloglarda. ayrıca yukarıda söylediğim gibi karakterlerin iç dünyalarını çok iyi bildiğim için alt (ara)mesajları da alabildim. yani soruma cevap olacak şekilde yorumlayabildim. ilginç bir deneyimdi. çünkü kitabı sadeleştirmiş ve kitaptaki her cümleyi ben kurmuştum zaten. ve aldığım cevap benim iç sesim gibiydi. tüm cevaplar kendi içimde duygusu verdi bana. tekrar teşekkür ederim bu yöntemle tanıştırdığınız için.

Pamukk 25-01-2009 11:35 AM

Atakan Bey ,

Şöyle kısalttım :) inşallah uygundur ::)

E I A Ş A actionsmile

hayatimdegisti 25-01-2009 03:03 PM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307525)
Atakan Bey ,

Şöyle kısalttım :) inşallah uygundur ::)

E I A Ş A actionsmile

Bİr önce ki baktiğimda da şimdi baktiğimda da sizinle ilgili öfke konusu çıktı..
Bildiğim kadarı ile öfkeli bir insan olmadığınız için bu konunun çıkması beni şaşırttı ve yanlişlik olduğunu düşünerek sorunuzu sadeleştirmenizi istedim..dusun2
Tekrar aynı konu çıkınca mecburen yaziyorum...Demek ki hayatınızda ki en yoğun duygu kendinize yada dışarı yönelttiğiniz öfke...

Geleneksel olarak öfke ile başa çıkabilmek için iki yol vardır.Öfkenin içe yönelmesi yada öfkenin dışa yönelmesi...
Birinci çözümün hastalıklı olduğu düşünülür.Saldırganlığınızı içe döndürürsünüz ve öfkeyi içinize çekip yutarsınız.Bu kesinlikle sizi çürütür suçluluk ve depresyona yol açar.
İkinci yolun ise sağlıklı olduğu söylenir.Duygularınızı dışa vurdukça kendinizi daha iyi hissedersiniz.Bu basit yaklaşımda işe yaramayabilir.Öfkeyi tamamen dışa vurmuş bir şekilde gezerseniz insanlar bir süre sonra kaçık olduğunuzu düşüneceklerdir.

Üçüncü seçeneğiniz var.Öfke yaratmaya son verin.

Sizi kim kızdırıyor?

İnsanlar!
Kahretsin!
Hepsinden bıktım!
İnsanlardan uzaklaşmalıyım!

Diğer insanlar sizi kizdiramaz.
Diğerleri size ne kadar terbiyesiz yada haksız gözükürlerse gözüksünler onlar sizi üzemezler hiç üzmediler ve hiç de üzemeyecekler.Gerçek şu ki yaşadığınız her korkunç öfkenin her damalasın yaratan sizsiniz.

gunesim 25-01-2009 03:30 PM

atakan bey birde benim soruma bakarmısınız.
LHİ

MuminOKAN 25-01-2009 04:08 PM

atakan bey bende isterim :)

a l u ı v ?

Pamukk 25-01-2009 04:16 PM

Teşekkürler Atakan Bey:)

Soruma cevap olmadı :(( ama olsun
Şükürler olsun ki karakter olarak öfkeli olmadığımı biliyorum ,insanlar da beni öyle tanırlar :)
Ancak hayatımda hep öfke aile üyeleri sebebiyle oldu yani öfkeye maruz kalmışlığım vardır :)

Yazdığınız öfkeyle ilgili şeyleri de çok doğru buluyorum onaylıyorum..Bunu zaten hep kendim insanlara öğütlerim ve yollar gösteririm deşarj olmaları için:)
Bunları genel öğütler olarak alıyorum

Keşke soruma cevap bulabilseydim :(

Teşekkürler..

aysegül 26-01-2009 02:40 PM

bende sormak istiyorum..

aysegül 26-01-2009 02:45 PM

bende sormak istiyorum..

Daia?

Uav?
İv?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 AM.