| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Durugözü TestiGizemli Konular ve Psişik Yetenekler Durugözü Testi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ya bende görüntüler az da olsa var ama daha çok sesler duyuyorum.Mesela gece vakti yattığımda tanıdığım kişilerin seslerini duyuyorum. Adımı söylüyorlar mesela ya da benimle ilgili birşeyler. Bazen çok saçma şeyler söyledikleri de oluyor ya da kelimeler bölük pörçükleşiyor. sizce ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2011
Tesekkür: 3
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya bende görüntüler az da olsa var ama daha çok sesler duyuyorum.Mesela gece vakti yattığımda tanıdığım kişilerin seslerini duyuyorum. Adımı söylüyorlar mesela ya da benimle ilgili birşeyler. Bazen çok saçma şeyler söyledikleri de oluyor ya da kelimeler bölük pörçükleşiyor. sizce bu da durugörü gibi bir şey mi?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 0
33 Mesajinıza toplam 100 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sesler duymak duruişiti'dir sen duruişiti bölümüne gir... güzel bi yetenek :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() gözlerimi kapatınca turuncu renk görüyorum simsiyah bir görüntü olmuyor,bir şeyleri düşündüğümde gözümde canlandırabiliyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tesekkür: 6
22 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben de karanlığa mahkumum . |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() durugözüm kapalı :S |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
bunu nasıl geliştirebiliriz herhangi bir tekniği vs varmı? | |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2011
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() İsteğim zaman istediğim kişi yada nesneleri ışık dalgaları içinde siyah siluet olarak görebiliyorum buda durugörü sayılıyor sanırım |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2011
Tesekkür: 377
168 Mesajinıza toplam 452 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben bunu yaptığımda inanılmaz şekiller canlanıyor gözümde değişik değişik çok eğlenceli:)) |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Guest
| ![]() benim zaman zaman gözüm açık ya da kapalı farketmez,,insan yüzleri gördüğüm oluyor, hiç tanımadığım insanlar ama öyle detaylı ki görüntüler,,, aslında biraz çalışsam olur herhalde çünkü geçende yatağa uzanmışken, salonda açık olan tv de,ne olduğunu gördüm,,3 kişi el feneriyle bir dehlizde ilerliyorlardı, gittim baktım doğru görmüşüm, düpedüz tembellik benimkisi çalışsam iyi olur aslında... |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Durugözü Testi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ya bende görüntüler az da olsa var ama daha çok sesler duyuyorum.Mesela gece vakti yattığımda tanıdığım kişilerin seslerini duyuyorum. Adımı söylüyorlar mesela ya da benimle ilgili birşeyler. Bazen çok saçma şeyler söyledikleri de oluyor ya da kelimeler bölük pörçükleşiyor. sizce ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi