25-03-2010, 02:21 PM
|
#3 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana yardım edin... Alıntı: tuce193 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar artık içimde tutamayıp yazmaya karar verdim. Geçmişte kendimi görüyorum rüyalarımda. onun gözünden yaşıyorum herşeyi ama çok kısa anılar. en son gördüğüm rüyamı paylaşmk istiyorum bir yerdeydm gözlerm kapaı ve gitgide halsizleşiyordum göremiyor sadece duyabiliyordum etraf fazla sessizdi. biri geldi tanıdıktı varlığı sonra gitgid herşey sessizleşti ve o bağırdı sonrasında uyandım. ama bu hikayenin böyle birmediğini biliorum çok öncesine ait çok ama çok öncesine bu görüntüler. Ve biryerlerde çok sevdiğim birinin olduğunu hissediyorum. bu hayat etrafımdaki insanlar çok yabancı şuanda 17 yaşındayım ve daha 10 yaşındayken bile hayat hakkında herşeyii bilirdim.. birisine çok yğunlaştığımda ne yaptığını hiisedebiliyorm arkadaşlarım üstünde denedim hiç yanılmadım. ne düşündüklerini ne yapacaklarını hissedebiliyrum. herşeyde önemli birşeyden korkuorum bir varlıktan ve birşeyle yüzleşmekten ama ne olduğunu bilmiyrm. arkdaşlar dnyada tahmin edemiyceğim olmaz dediğimiz şeyler oluyr varlar hissediyorum.. nasıL oLuor tüm bunLar ltfn yardım edin ? | Algıların çok açık , birçok boyutun içiçe yaşadığı da artık birçok çevrede kabul ediliyor. Rüyaların bilinç altında olayların nasıl çarpıtıldığını hatırlatıyor ve benden iyi sonuçlar çıkarmalısın diyor.Ego nun ve duygularının farkına varmalısın ,onları izlemeyle ilgili yazılar var sedona tekniği gibi. Kendini yorgun hissetmen bu durumla ilgili değişimlere içsel olarak başladığını çağrıştırıyor bana.
Bazı varlıklarla yüzleşme korkusuna gelince algıların yüksek ve birçok kapı açık. Bu da seni pozitif bilimlerle pek fazla açıklanamayan yetenekler veriyor.
Kendi adıma önerebileceğim kullanmadığın zamanlarda bu algı kapılarını kapalı tutman ve kullanma esnasında da korunma kalkanı oluşturmandır . Korunma kalkanıyla ilgili tecrübem az olduğu için aydınlatamayacağım. Günlük hayata odaklanmak şimdilik bana kolay bir yol gibi geliyor. (bir nevi o durumu yoksaymak).Olumlu düşüncelere yönelmek te etkili olur.
Bir de senin yaşlarında algılar tepe noktasında oluyor. O yüzden rahat olmalısın çünki geçici bir durum :)) |
| |