olur olur :)
öyle keşfetmiştim aniden daha sonra psişik güçleri araştırdım öğrendim hepsini ve telekinezi yapmayı çok istedim(düşünce gücüyle cisimleri hareket ettirme)
başlamak için belli yöntemler var zaten ben iğne-kağıt yöntemiyle başladım ilk çalışmamdan itibaren belirtileri gösterdi işe yaradı hareket ettirebildim 2-3 ay iğne-kağıt ile çalıştım
daha sonra pipetle denemeye başladım ondada aynı sonucu aldım bir o kadar onunlada denedim,psişik olarak açılmaya başlamıştım o zaman yavaş yavaş
birinde başlayıp ilerlediğim için daha sonra diğer psişik güçler de su yüzüne çıkmaya başladı yavaş yavaş onlardada biraz deneyimim oldu
sınıfta otururken birinin geleceğini hissettim bi kız gelcek dedim 5 saniye sonra birinin ablası girdi sınıfa sordu kardeşini
yemek yerken kapının açıldığını gördüm dikkatli bakınca kapalı oldugunu farkettim ama resmen açılmıştı kapı,ondada 3-5 saniye sonra biri geldi
birileriyle konuşurken başta istemeden daha sonra bilinçi olarak düşüncelerini okursun,lafı ağızlarından alırsın sürekli
bende böyleydim ilerliyordum daha sonra kaşık bükmeye geçtim 2-3 hafta denedikten sonra başarılı olamadım daha sonra araya başka şeyler girdi devamını getiremedim güçlerimde azaldı yavaş yavaş ve kayboldu ama tekrar çalışmaya başlarsam eskisinden daha iyi olabilirim
benim sana tavsiyem benim yaptığımı yapma ara verme yarıda bırakma sonuna kadar devam et yaptıklarına kendin bile şaşarsın
iğne-kağıt yöntemini araştır bugün hemen başla
Sevgilerle..