![]() |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Alıntı:
Bazı öfke nöbetleri, baş ağrısı, baş dönmesi bunlar normal. Çünkü bilinçaltı inandığından başka şeylerle yüzleşiyor. Belki unuttuğu şeyleri hatırlıyor. Kendini tehdit altında hissetmesi normal. Bir müddet sonra bu etkiler en aza inecektir merak etme |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Çok sağ ol ya Işıklı yol. Telkinleri kulaklı dinlemiyorum. Uyurken de hoparlörden dinliyorum. Sadece dışarıya çıktığım zamanlar telefonumda kayıtlı olduklarından kulaklık ile dinliyorum. Su an kulak yanması geçti.Ama telkinleri dinleyeli bugun 5.gün ve sanırım daha yolum var. Hala öfke hissediyorum ki genelde asabi değilimdir. Pekala, bu telkinlerin beyin kanamasına yol açması mümkün müdür? Bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi? Çünkü korkuyorum:( Sevgiler, |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum hayır ben hiç duymadım. Belki çok uzun süre kulaklıkla dinleyenlerin böyle şikayeti olmuş olabilir. Belki alfalarda olabilir, çünkü o aynı anda birde beyne bir takım dalgalar veriyor. Bu telkinlerde olacağını sanmıyorum. Tabi ki Atakan bey daha iyi bilir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 AM. |