![]() |
Daha önceden de sık sık görüyordum Arkadaşlar merhaba, suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye dün başladım. Su an da dinliyorum:) cumartesi gördüğüm rüya tam bi kabus. Birkaç adam beni kavalıyor ve beni öldürmeye çalışıyorlar.Ama ben hep kaçıyorum ve asla yakalayamıyorlar beni. Dun gece gördüğüm ruya da korku filmlerini aratmayacak cinstendi sahiden. İri yarı, kapşonlu, orta yaslarda bi adam var, onun ayak izlerini yerde görüyorum. Ama ben yere bi şeyler surunce ayak ızlerı ortaya çıkıyor ve ınsanustu bı ayak ızı o derece. Ve yanımda hem kız hem de erkekten oluşan bi gurubun içindeyim. Ruyanın hepsini yazmadım ama kısacası hep beni bir ya da bırkaç adam hep kovalar ve ben de deli gibi kaçarım. Ara ara bazen de sık sık ust uste gördüğüm ruyalar hep böyle ozellıkle son zamanlarda. Ama ben telkinleri dun dınlemeye başladım. Ve gene bu tarz ruyalar gördum. Bunun sebebı ne olabilir? |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Arkadaslarinizin icinde yuzunuze gulen arkanizdan konusan birileri var fakat sizden tirsiyorlar siz onlari dost saniyorsunuz degiller dikkatli olmaniz gerekiyorp |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Teşekkür ederim, bu ruyanın tek açıklaması sahiden bu mu:) Bilinçaltımdaki bi olayın farklı sembollerle ruyalarıma girdiğini düşünüyordum. Çunku çok sık gördüğüm bi ruya. Gene de açıklaman için çok mersi |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Sucluluk telkini sonrasi gorulen ruyalar sembolil degildir.korktugunuz seyler ortaya cikar. Bu ruyalari sabah deftere yazin. |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Çok teşekkürler yorumunuz için hayatımdegişti:) ben de bugunden itibaren yazmaya karar vermiştim ve yazdım:) peki, bunları gerçekten nasıl yorumlayabilirim? Asıl korkum burada beni kovalayan adamlar değildir di mi? sevgiler |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Kardesim kurtulus yolunda seytan pusu kurmustur sozin gordugunuz ayak izleri isiginizdan ilerlemek isteyenler isigi gordunuz yolunuza devam edin:) |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Alıntı:
Sevgimle |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Rüyalar insanlarla konuşur. Çok ama çok değerlilerdir. Rüyalara inanmak ve peşinden gitmek gerekir. Fakat rüyanızı iyi tahlil etmelisiniz. Bunun için sizlere Işık Elçinin Rehber rüyalar kitabını önerebilirim. |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Ben bilinçaltındaki korkularının rüyalara etki ettiğini düşünüyorum. |
Cevap: Daha önceden de sık sık görüyordum Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Işıklı Yol tavsiyen için ayrıca sağ ol. O kitabı da en kısa zamanda edineceğim insallah. Rüyalarımın dilini çözmek için uğraşıyorum. O isimleri bilemiyorum; tanımadığım insanlardı onlar. Sadece ne alaka ise Emre ALTUĞ vardı ve o da bana kızmıştı ruyada sanırım. Gerçekten rüyalarım beni uyandıktan sonra da korkutuyor ve kısa sure sonra şukurler olsun, ruya diyorum. Ama psikolojik olarak etkiliyorlar bu doğru. Sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 AM. |