Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Rehber Rüyalar

Uyarılar

Rehber Rüyalar rüya tabirleri rehberi, rehber rüya, rehber rüyalar, rüya rehberi, ışık elçi rehber rüyalar,

Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüyalarımıza Uyanıyoruz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim içinde çok önemli bilgiler sağladı yazdıkalrın..sana dönüştürmeyle ilgili soru sormuştum cevabı nasıl bulacağımı buldum..sevgini ve ilgini yakında nhissediyorum..sevgiler.....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

Rüyalarımıza Uyanıyoruz

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-05-2010, 01:06 AM   #71 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

canım benim içinde çok önemli bilgiler sağladı yazdıkalrın..sana dönüştürmeyle ilgili soru sormuştum cevabı nasıl bulacağımı buldum..sevgini ve ilgini yakında nhissediyorum..sevgiler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2010, 01:12 AM   #72 (permalink)

Tesekkür: 115
62 Mesajinıza toplam 322 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tugcete is an unknown quantity at this point

Teşekkür ederiz. Bende çok fazla rüya görürüm. Bugünden itibaren yazmaya başlıyorum. zevkli olucağa benziyor hayatımın şifresini çözmek.
tugcete isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2010, 09:23 AM   #73 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Çok sevindim fayda görmenize :)

Daha nice güzel paylaşımlara imza atmak dileğiyle..

Sevgiyle..
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2010, 12:47 PM   #74 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 239
62 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tülsüm will become famous soon enoughtülsüm will become famous soon enough

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ah bu söz beni bitirdi :)

Aslında hayatımızla devamlı bağlantı içindeyiz, bunu anlamak çok kolay. Nefes alıyorsanız eğer bağlantıdasınız demektir. Şöyle bir şeyin olduğu artık herkes tarafından biliniyor ve dile getiriliyor: Biz insanoğlu hayatını zorlaştırmak için zor şeylerin peşinden koşuyoruz. Aslında çoooooook büyüüüüük dediğimiz problemlerimizin ya da sorun diye adlandırdığımız olayların o kadar basit çözümleri vardır ki, odaklandığımızda şaşırıp kalıyoruz.

Kitaplar okuyoruz yardımcı olur diyerek, oluyor mu size bağlı.
Teknik peşinde koşuyoruz devamlı, buluyoruz da faydası oluyor mu size bağlı.
Anlatıyoruz, dinlenmek istiyoruz, yol gösterilsin istiyoruz yardımı oluyor mu size bağlı.

Bizler aşamadığımız şeyleri aşmak istemediğimiz için aşamıyoruz- acı evet ama gerçek.

Hayatlarımızla bile bağlantıyı koparabiliyoruz, kendimize yabancılaşabiliyoruz, birinin bize bizi anlatmasından korkuyoruz. Ya kabul etmek istemediğimiz bir gerçeği yüzümüze söyleyiverirse. Dünyalar başımıza yıkılır.

Hayatınızla bağlantıdasınız, bunu fark etmek için sadece farkında olmak yeterli, rüyalarınız size birşey anlatmaya çalışıyor bunu anlamak için doğru gözlerle bakmayı öğrenmek yeterli.

Öğrendiklerimizi uygulamadıktan sonra ne anlamı kalır tonlarca para yatırılmış kitapların, saatlerce anlatılmış hikayelerin.

Hayatımla bağlantı kuramıyorum demişsiniz, bu ne kadar büyük bir söz bir insan için. Ne zaman koptu bağlantınız hayatla? Hangi olaydan sonra yabancılaştınız kendinize? Aynada baktığınız yüz size mi ait?

Ben rüyalarımı kendimi tanımaya başladığım zaman doğru yorumlamaya başladım, hangi kitap bana kendimi tanıtabildi-hiçbiri. Onlar yol göstericidir evet ama işin büyüğünü yine size bırakırlar en sonunda. Hiç bir kitap, 'Belgin sen şöyle bir insansın, bu yanlışların var, bak bunu bunu yaparsan düzelir' demedi.

Sizden ricam ne olur tüm kitaplarınızı rafa kaldırın, yarım kalsınlar beklesinler bir süre. Kendinize bir mektup yazmaya başlayın, kimsiniz siz? Bu hayatta neden varsınız? Amacınız ne? Özellikleriniz, sizi siz yapan şeyler ne? İnsanoğlu et ve kemik neticede ama bizi bir ölüden ayıran tek fark ruhumuz, ruhunuzu tanıyor musunuz? Rüyalarınızla size yaklaşmaya, kendini tanıtmaya çalışan ruhunuzu okuyacağınız bir kaç satır değil, yine siz anlatırsınız kendinize.

Hayatla bağlantı kurmak için ona güvenmek gerek, hayatına güvenen kişi kendine de güvenen kişidir, kendini tanıyan bilen kişidir. Kendinizi tanıtın kendinize. Yaşadığınız hayat işte o zaman sizin hayatınız olur.

Sevgiyle..

ya ne yaptınız siz öyle...valla bu paylaşımınızı soluksuz okudum diyebilirim.ben rüyaların hayata dair sinyaller verdiğini bilirim de kendime hiç bu açıdan bakmamıştım yanlız.ne kadarda doğru tarif etmişsiniz bizim gibileri..bizler gerçekten aşamadğımız şeyleri aşmak istemediğimiz için aşamıyoruz.vay be diyecek söz bulamıyorum.
tülsüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2010, 01:40 PM   #75 (permalink)

62 Mesajinıza toplam 322 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Bugün ilk rüya günlüğüme başladım. Hatta yazılarda sabah uyanıp dua edip tekrar yatınca dualar kabul olunur diyor ya. Bende ayy ne güzel keşke sabah bende kalkabilsem demiştim dün. Ve tam sabah 5 te gözümü açtım. Ve ben uyandığımda sabah ezanı okunmaya başladı. Yatakta oturup duamı edip tekrar uyudum. Sabahta hemen yazdım gördüklerimi.
Alt 11-05-2010, 09:37 PM   #76 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

bende rüya gördüm..ama yazamadım çok silik çünkü ..yine bir geç kalmışlık ve babam vardı..ama rüyalrımı dinlemek düşüncesini sevdim..şimdi yatacağım vakit gelsede işaretleri görsem farketsem diyorum..ama ortak nokta şu ki rüya gördümmü acaba diye gece uyandım tam o dediğin saatte..ne garip değil mi..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2010, 10:43 PM   #77 (permalink)

Bende aynı şekilde gece ara ara uyanıp ne rüya görüyorum acaba falan dedim. bu gece bakalım neler görücez?
Alt 12-05-2010, 09:59 AM   #78 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Alıntı:
tülsüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ne yaptınız siz öyle...valla bu paylaşımınızı soluksuz okudum diyebilirim.ben rüyaların hayata dair sinyaller verdiğini bilirim de kendime hiç bu açıdan bakmamıştım yanlız.ne kadarda doğru tarif etmişsiniz bizim gibileri..bizler gerçekten aşamadğımız şeyleri aşmak istemediğimiz için aşamıyoruz.vay be diyecek söz bulamıyorum.
Tülsüm'cüm şimdiye kadar yaşamadığım, deneyimlemediğim, test etmediğim hiçbir konu hakkında yazmadım :) O mesajımda sizin gibileri değil, hayatımda yaşamış olduğum ve çözmüş olduğum şeyleri yazdım aslında. Her kişi kendisini yetiştirebildiği kadar kendi kendisinin uzmanı olur. Ben de kendi hayatımın ve rüyalarımın uzmanıyım. Aslında 'bizim gibiler' dediğiniz kişilerdenim ben de. Kimseden bir ayrım yok, ayrılaştırılmak için bir çabam da :) Bu yüzdendir ki geçtiğim yolları anlatmam çok daha kolay oluyor.

Alıntı:
tugcete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün ilk rüya günlüğüme başladım. Hatta yazılarda sabah uyanıp dua edip tekrar yatınca dualar kabul olunur diyor ya. Bende ayy ne güzel keşke sabah bende kalkabilsem demiştim dün. Ve tam sabah 5 te gözümü açtım. Ve ben uyandığımda sabah ezanı okunmaya başladı. Yatakta oturup duamı edip tekrar uyudum. Sabahta hemen yazdım gördüklerimi.
Tuğçe'cim seni çooook tebrik ederim :) Yeni hayatının sırlarına ve güzelliklerine hoşgeldin Rüyaları tanımak ruhu tanımaktır, ruhu tanımak kendini tanımaktır, kendini tanımak hayatı tanımaktır, hayatı tanımak düzeni anlamaktır. Bu yeni başladığın güzel yolda rüyaların hep peri tozlarının ışıltılarıyla dolsun, sana hep güzel duygular yaşatsın. Onlara teşekkür et.. Onlar o güzel ruhundan gelen yegane, saf mesajlardır.

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende rüya gördüm..ama yazamadım çok silik çünkü ..yine bir geç kalmışlık ve babam vardı..ama rüyalrımı dinlemek düşüncesini sevdim..şimdi yatacağım vakit gelsede işaretleri görsem farketsem diyorum..ama ortak nokta şu ki rüya gördümmü acaba diye gece uyandım tam o dediğin saatte..ne garip değil mi..
Canım benim rüyanın kalitesi değil önemli olan :) Bu şuna benzer ' milli piyangodan büyük ikramiye kazandım ama biletimin ucu biraz yıpranmış. bunu götürüp paramı alamam, yıpranmayan bilete vurunca para o zaman gider teslim ederim' anlatabildim di mi Rüyaların silik de olsa, karanlık da olsa, bir karıncanın bacağını görmüş bile olsan, sadece bir bulut, sadece belirsiz bir ses duymuş bile olsan onu yaz. Rüyalar onlara değer verildiğini görmek bilmek isterler. Seninle konuştuğumuzda ne diyorum bazen hatırlıyor musun 'rüyalarımla randevum var, yatıyorum :)' ben rüyalarıma sevgilimle buluşacakmış gibi coşkuyla hazırlanırım. tabii makyaj falan yapmam, saçımı fönlemem ama huzurla onlara bırakırım kendimi. Rüyalara uyanmanın yegane şartı, onların yücelik tarafından hayatımıza girdiğini bilmek ve verdiği mesajları görmekten geçer.

Hepinizi seviyorum
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2010, 11:43 AM   #79 (permalink)
Üsteğmen

bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold

belgincim harika anlatmışsın rüyalarımızı
ellerine yüreğine sağlık.... yazılarını büyük bir sevgiyle okuyorum ve paylaşıyorum
çok teşekkür ederim canım benim... iyiki varsın iyiki buradayız...
sevgi ve ışıkla...
'rüyalarımla randevum var, yatıyorum :)' ben rüyalarıma sevgilimle buluşacakmış gibi coşkuyla hazırlanırım. tabii makyaj falan yapmam, saçımı fönlemem ama huzurla onlara bırakırım kendimi. Rüyalara uyanmanın yegane şartı, onların yücelik tarafından hayatımıza girdiğini bilmek ve verdiği mesajları görmekten geçer.
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2010, 12:29 PM   #80 (permalink)
Teğmen

animaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 75
17 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
animaa is an unknown quantity at this point

paylaşımın için çok teşekkürler redflowers,bana çok yararı oldu,şimdi ben de rüya günlüğü tutmaya karar verdim,hatırlamaya çalışacağım artık rüyalarımı..sevgiyle kalın

Bookmarks

Etiketler
ruyalarimiza, uyaniyoruz