Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-ruyalar/)
-   -   rüya günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-ruyalar/625936-ruya-gunlugu.html)

marea476 29-10-2016 11:50 AM

rüya günlüğü

Önceki yıllarda denedim..birkaç ay rüya günlüğü tuttugum olmuştu..faydasını gördüm ama sembol dilimi cıkaramadım..

yazarken rüyaları hikeye gibi yazmayın..Olay yeri.kişiler..tarih..sayılar..renk..kıyafetler..ob jeler gibi özellikleriyle yazılsın diye makaleler okumuştum..

belki bilgili biri olabilir diye düşündüm..

hergun sabah sabah rüya yazmak kolay degil..ayrı bir mesguliyet ama yazmakta bilicaltı için faydalı..yeniden başlamak istiyorum.

eskiden sık tekrarlayan rüyalarım vardı..ayakkabı mesela..hep ayakkabılar görürdüm ama hiç ayagıma giydigimi görmezdim..bu artık hiç görmedigim bir obje..acaba neyi aştımda ayakkabı görmez oldum bilmiyorum..

son zamanlarda ya hiç rüya hatırlamıyorum..ya da karışık cok rüyalarım anlam veremiyorum..
Bu nedenle yeniden rüya günlüğü tutmaya başlıycam inallah..

daha önce deneyip yol alan var mı ?

firdevsi ala 30-10-2016 01:36 AM

Cevap: rüya günlüğü

Merhabalar arkadasim
Ben hic ruya gunlugu tutmadim fakat ayakkabi ruyasini bnde cok goruyorum bir turlu ayakkabimi bulup giyemem yada ise gidicem cantami bulamam
Yolculuga cikcam hep korkuyorum otobus gider ya yetisemezsem yada bebegim oluyo bebek beslenmesi lazim bnm sutum acimis bn agliyarak uyaniyorum vs
Ruyalar bilinc alti mesajlar veriyo
Son zamanlarda gormuyorum bu karisik ruyalari

marea476 30-10-2016 11:53 AM

gece cok karışık korkulu rüyalar gördüm.kac kere uyandım tekrar uykuya daldım..rüyalarım net olarak hatırlayamıyorumki yazsam..birkac kedi vardı..kapıda ..hatırladıgım bir sahne..onlar üstüme mi geldi ne.uyanmışım..geceu boyu böyle oldum..korktum bişeylerden uyandım..
telkinler acıktı pcde..onlar acık oldugunda uyuyamıyorum rahat

marea476 01-11-2016 01:11 AM

kitaplar..kapılar.bir koridor ..cb..mezarlık..eski padisahların turbesi..

karışık yer ruyam..tam hatırlayamıyorum..tünel gibi koridoru gectim..arada elimden kitaplar bırakıyorum koridorda durak gibi yerde.en cb vardı.zifiri karanlık..kubbeli camili binalar..ona omuzuna dokunup bak kimseye kalmadı hepsi gitti diyorum..yasin okudum birka ayet..bizim evdeki kucuk kırmızı kuran vardı..onu aldım..dondum geldigim yerden..korku var içimde biraz.
annemin ayakları..yanında yogurt benzeri bişiler var..süreyim mi dedim..yanıt alamadım uyandım o sırada.

kalabalıktı birileri vardı..konuşamlar vardı ama net olarak hatırlamıyorum..

marea476 02-11-2016 09:13 PM

cok karısıktı ruyalarım gene..hatırlamıyorum..yaxabildigim kadar buraya yazıcam..belki analizde baskalarının yardımı da olur

KıpçakBeyi 03-11-2016 04:24 AM

Telkinler bazen bilinç altı rüyaları gördürüyor ve onlar çok karışık oluyor.Sabah okuduğunuz kitaptan elinize aldığınız kaleme kadar.Hasta rüyası tabir edilmez derler ya aslında kişi hasta olunca bilinçaltı ortaya çıkıyor diye düşünüyorum.

marea476 05-11-2016 07:48 AM

kapalı orta yaşlı yapılı bir kadın..kumral.kadın babannesine gidicekmiş.bir odadayız onunla.bana bunu söylüyor.ordan daha kolay
gidiliyormuş.

baska kişiler akrabalar falanda gördüm ama tam toparlayamıyorum..telkinlerden oncede cok karışık ve hatırlamadıgım bir dönemdeydim rüyaları..şimdi telkinlerin etkisi ile daha karıştı..
birde telkin dinledigimde cok eski arkadaşlarımı görüyorum..üniversiteden filan mesela.ve hiç hayatımda ilişkimin olmadıgı kişileri. taa 20 yıl once görmüşüm gercekte.rüyam onların üzerinden ilerliyo ama..telkinlerin böylede bir etkisi var bende

ayseyagmurbasaran 08-11-2016 01:04 PM

Ben herhün rüya görüyorum ama hiç hatırlayamıyorum doğru dürüst :(

marea476 08-11-2016 08:45 PM

Alıntı:

ayseyagmurbasaran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859714)
Ben herhün rüya görüyorum ama hiç hatırlayamıyorum doğru dürüst :(

sizde yazmayı deneyin ,hatırlamaya baslarsınız

firdevsi ala 10-11-2016 09:59 AM

hayr olsun bu akşam oğlum ve yeğenım depremde ölmüşler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:05 PM.